phone icon

B2C Webshop

2014

Udfordringen

Gense skulle bruge en webshop, hvor historiefortællingen var vigtig, da Gense er Svergies ældste aktive aktieselskab. Samtidigt skulle den nye webshop også have et moderne, let og minimalistisk look, som matchede deres produkter.

Det var også vigtigt at Genses designere blev prioriteret højt på siden, så man kunne se hvilke produkter den enkelte designer har designet.

Løsningen

Resultatet er et lyst og lækkert design, som redefinerer Genses onlineprofil og bringer dem frem på en moderne responsive platform med nutidens tendenser. Hver af Genses designere har fået deres egen landingsside, hvor deres produkter er synlige.

Webshoppen vandt prisen som "Årets E-commerce webshop" til J&Beyond i 2015. En pris som vi naturligvis er meget stolte af.

Vi har i hele processen med RedWeb haft en god fornemmelse med projektet, da alle involverede har været troværdige og professionelle til punkt og prikke.

Vi har i hele processen med RedWeb haft en god fornemmelse med projektet, da alle involverede har været troværdige og professionelle til punkt og prikke.

I forløbet har der været udvist stor fleksibilitet og samtidig et stort overskud til at, besvare de spørgsmål der opstod undervejs i processen. Vi har haft stor gavn af den hurtige respons fra RedWebs side og de har overholdt alle deadlines i hele perioden. Resultatet af det nye GENSE site er blevet, hvad vi havde håbet på, og vi ser frem til et godt og langt samarbejde med redWEBs engagerede medarbejdere.

Jesper Hansen, Marketing Coordinator & Account Manager

Har du brug for en lignende løsning

  • Jim Vestergaard
    C.S.O
    (+45) 22 91 96 84
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vil du optimere din webshop?

Vi har mange års erfaringer med at bygge effektive og brugervenlige webshops. Hvis du er interesseret i at diskutere, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os endelig.

Gense

En af Skandinaviens største leverandører af bestik. Som Kongelig Hofleverandør kombinerer deres produkter både design og funktion.

Prisvindene webshop

Gense er Sveriges ældste aktive aktieselskab som blev grundlagt i 1856. Formålet med webshoppen var derfor, at formidle historiefortællingen om firmaet, mere end en at blive den primære salgskanal. Selvom firmaet har rødder, som stikker langt tilbage i tiden, var målet med den nye webshop også at give Gense et moderne, let og minimalistisk look som matcher deres produkter. Resultatet er et lyst og lækkert design, som redefinerer Genses onlineprofil og bringer dem helt frem på en moderne responsive platform med nutidens tendenser.

Webshoppen vandt prisen som "Årets E-commerce webshop" til J&Beyond i 2015. En pris som vi naturligvis er meget stolte af.

bd69e39b4d17fefa156af358c05be280a08dba3e.png
1403170bff7ac229ce7ef2cbe658df2c3f13a64f.jpg

Fokus på designerne

Et element som Gense prioriterer højt er deres designere. Derfor er det altid muligt at se, hvilken designer har designet produktet på produktdetaljesiden. Ligeledes har designerne fået deres egne sider, hvor deres produkter er synlige. På den måde tilgodeses de 2 vigtigste parametre på sitet – nemlig designerne og produkterne.