phone icon

Google: ”Bliv mobiloptimeret eller bliv væk”

Som konsekvens af den stigende trafik fra mobile enheder, straffer Google nu hjemmesider som ikke er optimeret til mobilvisning. Undgå at blive undgået - lad redWEB hjælpe dig med mobiloptimeringen allerede i dag.

For at beholde sin position som markedsledende søgemaskine, er det et krav at Google konstant følger tendenserne på nettet.

I takt med at trafikken fra mobile enheder stiger, gør Google det nu klart at hjemmesider, som ikke er ordentlig mobiloptimeret bliver undladt i søgeresultaterne på mobile enheder.

 

Google har meldt klart ud

Dette er den officielle udmelding som Google kom med d. 11/06/2013.

Derfor er det af afgørende betydning at dit site ”opfører sig ordentligt” på mobile enheder og netop dette er redWEB specialister i. Vi bygger nemlig dit site efter nyeste responsive teknikker, så du helt undgår faldgruberne ved mobilvisning.

Når sitet er responsivt, skaleres det automatisk uanset skærmstørrelse, platform og skærmopløsning hvilket sikrer gnidningsfri navigering på alle enheder- også touchenheder.

Flere og flere af vores kunder vælger at få sitet lavet responsivt, herunder LE34, København Stadsarkiv  og ikke mindst Joomla World Conference.

 

Eksempel på en problemstilling

Rent teknisk er der flere faktorer som spiller ind i frasorteringen på Google, f.eks. hvis man benytter en ren mobilversion og ikke håndterer redirects korrekt.

Eksempelvis, hvis redirects til mobilversionen ikke går til den korrekte URL, men i stedet direkte til forsiden.

google mobil

De røde streger viser problematiske redirects

 

Dette er blot et eksempel på en problemstilling som kan opstå, hvis man ikke vælger den rigtige mobile løsning.

Derudover er der en lang række problemer ved at vælge en gammeldags mobilløsning, som f.eks. dårlig brugeroplevelse, dobbelt arbejde, store SEO problemer, mv.

For at blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på ved mobile hjemmesider har Google samlet en liste over de typiske faldgruber som du kan læse om her.

Ønsker du mere information omkring responsive webdesign, så er du meget velkommen til at kontakte os.