phone icon

HCA Festivals program udgivet på web og app til iOS og Android – leveret af redWEB

Programmet for dette års HCA Festivals er netop blevet offentliggjort både på web og i den nye forbedrede app til iOS og Android.


Med over 500 arrangementer er der noget for enhver smag, derfor gør både app’en og hjemmesiden det nemt at filtrere på lige nøjagtigt de interesser som du måtte have.

 

Nye features i app

Du kan som noget nyt i år sammensætte dit eget program ved at tilføje det til din kalender i appen.

program

Du får en push-besked, som gør dig opmærksom på, at et event du er interesseret i snart starter. Du har dermed hele tiden overblik over, hvornår du skal til det næste event. Derudover kan du som sidst finde de seneste nyheder, købe billetter og naturligvis finde vej til eventsne direkte fra appen.

Af andre nyheder kommer funktionen ”Kommende shows” som viser hvilket event der starter indenfor næste time.

Med funktionen ”Gode tips” kan du finde råd og vejledning til festivalen som parkering, overnatning og gode spisesteder.

map

Sidst men ikke mindste kan man overføre penge til festivalen via mobile pay for at større det gode initiativ som Odense Kommune og sponsorerne har stablet på benene.

 

Programmering i Joomla og app til iOS og Android

redWEB har stået for design og programmering af hjemmeside og apps.

computer

Teknisk set er websitet bygget i Joomla og apps er bygget native til iOS og Android. Alle data i appen trækkes automatisk fra hjemmesidens database, så de er tilgængelige i appen så snart de er offentliggjort på hjemmesiden.

HCA Festivals kan nemt publicere indhold, som er tilgængelig på både hjemmeside og app med det samme for brugerne. Derved er HCA Festivals i år tættere på gæsterne end nogensinde før.

anden computer


Klik her for at gå til hjemmesiden


Hent appen ved at klikke på billedet herunder

google play logo

DownloadAppStore

HCA-program.jpg