phone icon

Hvad laver vi for tiden?

Hos redWEB har vi gang i en del projekter, hvilket vi selvfølgelig gerne vil vise omverdenen. Her er et lille udvalg af nogle af de projekter, som vi har sendt online den sidste måneds tid.

 

Primafærdighæk.dk

Står du og overvejer at købe en hæk?

Det er nok de færreste mennesker som lige pt. står og skal købe en hæk, men måske er du i målgruppen eller kommer det i fremtiden. Hvis du har overvejet at købe en færdig hæk, så har du nok indset at det er lidt forvirrende og besværligt.

Man kan hurtigt komme i tvivl om hvilke slags hæk der passer til én, eller hvor meget hæk man egentligt har brug for. Det kan også være besværligt og tidskrævende at få transporteret hækken hjem. Men alt det er der kommet en løsning på, nemlig den nye webshop vi har lavet for Møllegårdens planteskole.

Siden hedder Primafærdighæk.dk - og du har mulighed for at finde en masse relevant information omkring hække og køb af hæk. Det smarte er at du direkte kan bestille din drømmehæk - det er både nemt og hurtigt og den bliver leveret direkte hjem til dig. Siden er selvfølgelig en Joomla webshop opbygget i redSHOP<.

 

Boxit containerudlejning

Hos Boxit har vi udvidet siden, så der også er kommet fokus på containerudlejning. 

 

Kolding Fleksjob

Vi har lavet et fleksjob system til Kolding kommune, hvor fleksjobbere har mulighed for at finde en arbejdsgiver og omvendt. Systemet er lavet i redITEM.

 

Maersk Training B2B

Maersk Training's B2B system er et omfattende Business 2 Business Interface for Maersk Training's erhvervskunder, hvor de kan administrere, tilmelde og søge kurser til deres medarbejdere. Systemet er skræddersyet, med en intuitiv brugergrænseflade målrettet mod B2B segmentet.

Der har været særligt fokus på usertesting på segmentet, helt fra Wireframe niveau og frem til udvikling og implementering af brugerinterfacet. Selve funktionaliteten bygger på komponenterne redEVENT og redMEMBER, med et helt nyt ekstra user interface til B2B segmentet.

 

De sidste ord

Det var et lille udvalg af nogle af de spændende projekter, som vi har færdiggjort det sidste stykke tid. I den kommende tid, der vil vi løbende lægge eksempler op på spændende ting vi arbejder med. Hvis du står og skal have noget udviklet, eller du måske har brug for en ny webside, så tøv endelig ikke med at kontakte os