phone icon

Context Marketing og kursusbooking platform

2016

Udfordringen

redWEB fik til opgave at designe en ny hjemmeside til en national kursusudbyder, samt at strømline bestillingsprocessen. Der skulle desuden implementeres et mere fleksibelt notifikationssystem, der automatisk kan sende mails med oplysninger omkring kurser, samt promovering til fremtidige kurser. Det alt sammen forbundet med en bedre brugeroplevelse, der gør webstedet mere tilgængeligt for et bredere publikum.

Løsningen

Et fuldt redesign med fokus på på simpel, intuitiv kategorisering og en dynamisk tilmeldingsformular, der gør det hurtigt for alle at finde et kursus. RedMAILFLOW-pluginet giver mulighed for automatiske meddelelser omkring eventuelle kommende kurser og kan informere deltagere om andre relevante kurser i fremtiden. Højere brugervenlighed og et responsivt design giver mulighed for mere effektiv lead generering.

Vi er nu kommet rigtig godt i luften med IBC Kursers nye hjemmeside, og jeg vil gerne sige tak for et godt samarbejde i dette projekt.

Vi er nu kommet rigtig godt i luften med IBC Kursers nye hjemmeside, og jeg vil gerne sige tak for et godt samarbejde i dette projekt.

Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med redWEB gennem hele forløbet. Udvikleren har især været en fanstatisk tovholder og udvikler at arbejde sammen med. Vi har oplevet en minimal mængde af tilbageløb, og har vi stødt på udfordringer har udvikleren været virkelig god til at komme med gode løsningsforslag. Udvikleren er hurtigt til at sætte sig ind i vores behov og omdanne disse til mulige løsningsforslag, og udvikleren udtrykker sig på en måde der er forståelig for ikke-udviklere. Vi har arbejdet med en del udviklere de seneste par år og må indrømme, at det er sjældent, at vi har arbejdet sammen med en, der er så engageret og nem at samarbejde med som udvikleren hos redWEB.

Vi har derudover også været rigtig glade for redWEB’s designer igennem designfasen, der har forstået hvilken vej IBC Kurser ønskede at gå og vi har kun fået positive tilbagemeldinger i forhold til det nye look.

RedWEB har nogle dygtige medarbejdere og vi har sat pris på det gode samarbejde, og vi glæder os til at komme i gang med de nye opgaver der venter forude sammen med redWEB.

Mads Gorm Larsen, Uddannelseschef hos IBC Kurser

Har du brug for en lignende løsning

 • Ronni K. Gothard Christiansen
  C.E.O
  +(45) 23 88 87 70
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Vi er altid til radighed til en uforpligtende samtale omkring PIM-integrationer og vores webshoplosninger.

  Du er meget velkommen til at kontakte mig pa (+45) 23 88 87 77, eller udfylde kontaktformular, sa vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Det handler om konverteringer

Det giver ligeså god mening at fokusere på sine nuværende brugere såvel som de nye. Det er lettere at prikke lidt til dem, der allerede er tætte på at slå til. Hvor godt kender du dine brugere?

IBC Kurser

IBC – International Business College - er en moderne uddannelsesinstitution med base i seks byer i Danmark. IBC Kurser er deres platform til specialiserede efteruddannelseskurser.

Genopfindelse

IBC Kurser hjemmesiden har fået en fuld gennemgang med fokus på øget brugervenlighed, et smartere og mere fleksibelt design. Der er også en mere intuitiv struktur til kursusvalg, der gør det nemt at finde det kursus, du ønsker, tilmelde dig og følge programmet før, under og efter kurset.

0e4d7aafe6092413f75250f48c2d9fa4df24d425.png
a12b0aeefc2fd158c9774f9f6d1c53b58bb4cce3.png

Optimeret booking

Ved hjælp af redEVENT-pluginet til Aesir, kan man nemt håndtere booking og hurtigt oprette nye arrangementer, der understøtter pagination og op til flere sprog. Målet var at skabe et mere åbent og indbydende system med mindre besvær for besøgende, så de er mere tilbøjelige til at slå til.

Målrettede mail kampagner

redMAILFLOW giver dig mulighed for at opsætte hurtige notifikationer og e-mail-kampagner til et bestemt kursus. Hvis en bruger tilmelder sig et kursus, bliver de automatisk underrettet om eventuelle ændringer i tidsplanen, praktiske oplysninger omkring kurset, dokumenter fra underviseren, eksamensresultater, mv. Og hvis brugeren har deltaget i et nybegynder kursus, vil de automatisk blive underrettet om avancerede kurser senere.

f9f2a6149773e50557e338e09ab05df97c99a170.png