phone icon

Driver man en seriøs webshop, så vil man hurtigt indse at der er meget tid at spare, hvis man benytter integration til sit ERP-system.

ERP-systemet eller økonomisystemet er oftest rygraden i din virksomhed og her alle arbejdsgange opsamles i forhold til virksomhedens værdikæde.

Selve integrationen kan fungere både envejs, altså hvor den ene del sender data til den anden, men typisk er det en tovejs løsning, hvor dataændringer og tilføjelser flyder frit mellem web og ERP.

Typisk vil integrationer ikke kun være mod et system, men kan f. eks være økonomiske transaktioner som ordre- og kundedata mod økonomisystemet og produktinformationer fra PIM systemet.

Et andet eksempel kan være integration til et fragtsystem, som f.eks. Post Danmarks eller GLS. På den måde kan man nemt og hurtigt afsende ordre, hvor informationen omkring ordren i shoppen automatisk bliver videresendt til fragtsystemet, så alle de relevante oplysninger er tilknyttet.

Virksomheder og de systemer som deres arbejdsgange er bygget op omkring, er i dag mere meget individuelle. Derfor er integrationerne mod E-business systemer og webshops også skræddersyede.

På den måde sparer man enormt meget administrativ tid og minimerer muligheden for fejl.

ERP integrationer

Vi har erfaring med at lave mange forskellige slags ERP integrationer, f.eks. tunge integrationer til B2B markedet.

Vi udvikler primært ERP integrationer til redSHOP, som er vores webshopsystem, men vi udvikler også ERP integrationer til andre produkter, som f.eks. til eksterne bookingsystemer, mv.

Teknikken bag

I dag benytter vi oftest moderne webservices til vores integrationer. Det kan være med udgangspunkt i SOAP eller REST, men vi arbejder også med filbaserede integrationer, hvor vi ikke har moderne muligheder tilgængelige.

Her en række af de systemer som allerede har lavet integrationer med:

 • E-conomic
 • Microsoft Dynamics C5
 • Microsoft Dynamics NAV
 • Microsoft Dynamics AX
 • SAP/Business One
 • EGs brancheløsninger

Er dit ønskede system ikke nævnt?

Hvis du har specielle ønsker omkring integration til et system som ikke er nævnt, så kan vi højst sandsynligt lave integration til det. Vi har stor erfaring med at specialudvikle integrationer til forskellige systemer, så længe at systemet har en åben struktur.

Har systemet ikke en åben struktur, så vil det dog ofte stadig være muligt at lave en integration, dog via alternative løsninger som f.eks. via XML synkronisering.

Interesseret i ERP integration?

Ring på Tlf. 23 88 87 77 eller udfyld en kontaktformular - så ringer vi dig op.

 • Ronni K. Gothard Christiansen

  C.E.O
  +(45) 23 88 87 70
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig