phone icon

Vi er eksperter i Joomla løsninger

Med over 35 millioner downloads og nogle af verdens største virksomheder som brugere, er du i helt trygge hænder når din løsning leveres i Joomla.

Med Joomla er det nemt og enkelt for dig at vedligeholde og opdatere din hjemmeside og du kan altid udbygge med ny funktionalitet, som f.eks. en webshop.

Vi er Danmarks største Joomla-udviklingshus, og eksperter i Joomla webdesign. Vi ved, hvad der skal til for at skabe konkurrencedygtige webløsninger og vores kompetencer strækker sig fra analyse og over konceptudvikling til design, programmering, markedsføring, apps og spiludvikling.

Dækker Joomla mine behov?

Joomla kan alt det, du har brug for. Det er nemlig et voksent CMS med rigtig mange professionelle udvidelser. Der findes utallige færdigudviklede komponenter og findes de ikke, kan vi udvikle dem.

Vi ved, at det betyder meget for dig, at arbejdet med din hjemmeside er enkelt og lige til, så du kan koncentrere dig om at passe virksomheden.

Derfor afslutter vi ofte vores projekter med at tilbyde solid undervisning i Joomla, og de funktioner på hjemmesiden som du kommer til at bruge dagligt.

Hvad med licenser og afgifter?

Joomla er communitydrevet og det betyder, at kernen og funktionaliteten er drevet af tusindvis af professionelle udviklere og designere verden over. Med Joomla er det nemt og enkelt for dig at vedligeholde og opdatere din hjemmeside og du kan altid udbygge med ny funktionalitet, som f.eks. en webshop.

Efter mange års erfaring fra vores færden i webverdenen er vi overbeviste om, at Joomla er det bedste CMS for pengene. Det er nemlig gratis!

At Joomla er et super brugervenligt og gratis open source CMS, er faktisk ikke til vores fordel. Det betyder nemlig, at du ikke har brug for vores timer i dyre domme. Når vi anbefaler det alligevel, er det fordi Joomla er det bedste.

Verdens bedste CMS

Med Joomla får du alt det bedste samlet i ét CMS. Det er enkelt og nemt at bruge, og du møder ikke begrænsninger i, hvad der er muligt. Med over ti tusind extensions og plug-ins er mulighederne næsten uendelige.

Der kan desuden altid laves professionelle og lækre udvidelser skræddersyet til dit behov.