phone icon

Den kortvarige, men effektive indsats

Få ekstra opmærksomhed ved at fokusere din markedsføring.

Ekstraordinært fokus

Med en kortvarig kampagne kan du skabe ekstraordinært fokus på din virksomhed eller dit produkt. 

Kampagnen kan f.eks. bestå af et micro-site, hvor du kun præsenterer et enkelt af dine produkter, men til gengæld er sitet så lækkert og vildt som muligt og optimeret til den ene ting du gerne vil have brugerne til at reagere på - gerne med brug af video og ekstra høj interaktivitet. Over en kort periode vil den side være udgangspunktet for al jeres markedsføring.

Vi har mange gode erfaringer med udvikling af micro-sites og kampagner. Eksempelvis var vi med, da VIA university gik i luften, og vi var også en del af projektet, da Odense Marcipan sendte deres nye og smart embalage på gaden.

Skab leads og salg med quizzer og konkurrencer

En helt anden måde at lave online kampagner på, er ved at lave underholdende spil eller quizzer og konkurrencer.

Spil er et kraftfuldt medie, som fastholder og underholder, og får os måske til at tænke os om en ekstra gang. Konkurrence-elementet får os til at vende tilbage gang på gang, og nogle gange lærer vi måske noget nyt.

For virksomheder med en voksen kundegruppe, kan en quiz eller et spil være super gode at arbejde med. Med en quiz kan du både give vigtig viden videre til brugerne og effektivt skabe hype omkring dit produkt eller service.

redWEB har udviklet quizzer og spil for flere store virksomheder og ved, hvad der skal til for at quizzen bliver underholdende og skaber værdifulde leads.

Har du en idé til en quiz, et spil eller har du brug for hjælp til din næste store kampagne?

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig