phone icon

B2B & Context Marketing webshop

2017

UDFORDRINGEN

KOMPAN havde en del administrative udfordringer som f.eks. en forældet og kompliceret e-handelsløsning, der ikke var let tilgængelig, samt en mangel på processer, der kunne arbejde sammen. Derfor ønskede de en skræddersyet Aesir-løsning til at opgradere de gamle systemer og integrere nye funktioner for at støtte deres internationale vækst.

LØSNINGEN

KOMPANs internationale webshops indeholder mere end 1.000 produkter med 11.000 varianter, hver især med deres egne statistikker og datapunkter. Aesir formidler al denne information på tværs af 21+ internationale butikker, og fungerer sammen med KOMPANs produktions og ERP-systemer for en forstærket værdikæde i hele organisationen.

Muligheden for adfærdsbetinget online marketing som bl.a. Pattern Based Responsivness, Behavioural Targeting, Event Tracking og Dynamiske Call-To-Action moduler giver os mulighed for at tilpasse brugeroplevelsen og forkorte kunderejsen.

Muligheden for adfærdsbetinget online marketing som bl.a. Pattern Based Responsivness, Behavioural Targeting, Event Tracking og Dynamiske Call-To-Action moduler giver os mulighed for at tilpasse brugeroplevelsen og forkorte kunderejsen.

Thomas Esmann, Global Marketing Manager hos KOMPAN

 • Ronni K. Gothard Christiansen
  C.E.O
  +(45) 23 88 87 70
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Vi er altid til radighed til en uforpligtende samtale omkring PIM-integrationer og vores webshoplosninger.

  Du er meget velkommen til at kontakte mig pa (+45) 23 88 87 77, eller udfylde kontaktformular, sa vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du processer, der ikke arbejder sammen?

En af de største udfordringer for flere af vores kunder er manglen på interagerende processer. Er det et problem for dig?

KONTAKT MIG

Altid opgraderet

KOMPAN er markedsleder indenfor legepladser og legeudstyr og vækster enormt hurtigt på verdensplan. Med 21+ internationale shops, er det en enorm opgave at styre alle, og det er enormt dyrt at vedligeholde. Med Aesir kan det hele klares fra et sted og alle shops kører samme version.

International vækst

Med en digital tilstedeværelse i mere end 21 markeder, med flere på vej, bruger KOMPAN Aesirs indbyggede værktøjer til at lokalisere og oversætte deres data på tværs af landegrænser. Når det bliver tid til udrulning i nye markeder, er processen da blevet standardiseret.

vaekst.gif
pim.png

Mere end bare PIM

For at kunne understøtte KOMPANs globale udvikling, fungerer Aesir PIM som det centrale hovedkvarter for al produkt og virksomhedsmateriale. Systemet kan derfra distribuere data automatisk til alle de forskellige sites, hvor det står klart til publicering med ensartet information.

Fremtidssikret

KOMPAN er i øjeblikket fokuseret på at forenkle deres forretningsinfrastruktur for at sænke omkostninger. Med Aesirs værktøjer, er KOMPAN i stand til at reducere mængden af tredjepartskomponenter med op til 60-70% og processer med 70-80% i løbet af de næste par år.

forenkle.jpg