Vi gør din visuelle identitet lækker, unik og imødekommende

Godt design og brugervenlighed skaber resultater på bundlinjen. Vi leverer lækkert design i kombination med nogle af markedets stærkeste tekniske løsninger.

Vi rådgiver om digital identitet

Din identitet er afgørende for din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at du fremstå rigtigt, i forhold til din strategi, målgruppe og marked.

Vil du have uvildig rådgivning omkring din digitale identitet, så send os dine kontaktoplysninger, og vi vender tilbage til dig.

Bliv ringet op

e059fcb1fa7f53e88832e0cbe6d2e734289d262c.jpg

Design og funktionalitet gør forskellen

Den unikke kombination af design og funktionalitet gør forskellen for disse innovative virksomheder på daglig basis.

Ny identitet er en hårfin balance

Et lækkert design handler ikke bare om at se godt ud, det tager også brugerne i hånden og leder dem sikkert i mål.

Når vi begynder arbejdet med din nye visuelle identitet, starter vi altid med at sætte os grundigt ind i din virksomhed og den branche, du befinder dig i. Herfra arbejder vi med at få jeres nye design til at matche segmentet og samtidig skille jer ud fra konkurrenterne.

Det er en hårfin balance som håndteres med størst mulige præsision af vores dygtige designere.

Resultatet er, at din visuelle identitet bliver skarp, målrettet og tydelig.

I skal se godt ud!

Vi ved, hvor meget designet betyder, og vi sætter en ære i at skabe lækkert design på nettet.

Det er jeres visuelle identitet, der giver det vigtige førstehåndsindtryk og udstråler, hvem I er og hvem I henvender jer til. Jeres visuelle identitet har afgørende betydning for, hvordan de besøgene oplever dig.

Hvis I eksempelvis opererer i en niche med lukusprodukter, holder det ikke at køre rundt i en gammel golf, hvis i vil være en seriøs spiller i markedet.

Der skal den visuelle identitet udstråle luksus i Bentley-klassen, og det sker kun, hvis designet passer 100% med jeres brand. 

Derfor betyder designet så meget

Når du prioriterer designet til din hjemmeside eller din webshop højt, bliver det tydeligt på bundlinien. Hvis jeres hjemmeside ser godt ud og opleves lækker og nem at bruge, er det en af hovedårsagerne til, at I bliver valgt frem for konkurrenten.

Derudover er designet med til at gøre dine kunder og samarbejdspartnere trygge ved at handle med dig, samtidig med, at designet hjælper dem til at finde rundt på dit site.

Derfor er det langt fra ligegyldigt, hvordan du tager dig ud og spørgsmålet er, om I har råd til ikke at se godt ud på nettet?

Få mere info

Vi sikrer den gennemgående forvandling

Det nye webdesign er ofte begyndelsen til en komplet visuel forvandling, som ender med en helt ny visuel identitet.

Vi hjælper jer også med et nyt logo og har erfaring med at overføre jeres nye design til sociale medier, tryksager, som f.eks. visitkort, brevpapir og klistermærker til firmabilen.

På den måde bliver den nye identitet gennemgående på alle platforme - let og ligetil.

Oplev forskellen med en ny visuel identitet

Vi leverer en helstøbt visuel forvandling der kan mærkes på bundlinjen. Lad vores dygtige designere skabe rammerne for jeres nye identitet, der vil give virksomheden nyt liv.

Vil du høre mere, så send mig en mail. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk