Webdesign med kreativt udtryk og fokus på UX

Vores designere er eksperter i brugeradfærd og sætter brugeroplevelsen i centrum. Et godt webdesign giver flere konverteringer og mindre afvisningsprocent på din hjemmeside.

Få et nyt webdesign der virker

Vi leverer unikke og profesionelle webdesigns, der ses direkte på bundlinjen. Vil du have et tilbud på et nyt design til din løsning, så send os dine kontaktoplysninger.

Vi vender tilbage hurtigst muligt, for at høre mere om dine ideer og visioner.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_Apps.jpg

Se vores webdesigns live

Vi har udvalgt tre eksempler på cases, hvor vores webdesigns spiller en væsentlig rolle for brugeroplevelsen. Find flere på vores arkiv over cases.

Gode oplevelser hænger ved

Sådan er det også på nettet.

Derfor er et unikt og brugervenligt design vigtigt, hvis du vil have brugere og kunder til huske din virksomhed, eller vende tilbage til din shop - igen og igen.

Får du derudover et design der understøtter og udnytter de tekniske funktioner optimalt, kan du skabe næsten magiske øjeblikke mellem din løsning og kunden. 

Det er de øjeblikke vi sigter efter, når vi udviklker unikt design til din webløsning og vores designproces sikrer, at vi altid når i mål.

Få et udtryk der skaber opmærksomhed

Sammen med dig skaber vi et unikt og skræddersyet webdesign, der er flot, skaber opmærksomhed og som sikrer at dine vigtigste elementer fungerer optimalt.

Vores designere er eksperter i at skabe unikke brugeroplevelser, der skaber konverteringer. Det er bl.a sådan vores designs skaber værdi for vores kunder.

Mobilen er altid med

Størstedelen af al trafik på nettet kommer fra mobile devices, og derfor er alle vores designs mobilvenlige og responsive. Derfor er oplevelsen af din løsning enestående, uanset hvilken platform brugerne er på, når de besøger dig.

Derudover har vi stor erfaring med at designe og udvikle Apps, der er integreret med eksempelvis websites eller e-handelsløsninger.

En App tilbyder nogle flere mobil-specifikke funktioner til din løsning, men er samtidig mere tidskrævende og komplekst at udvikle.

Hør om dine muligheder

Brugervenlighed baseret på data

Vores primære fokus er at skabe gode brugeroplevelser, der intuitivt guider brugerne over mod de områder, hvor de skaber værdi for dig. 

Derfor tager vi udgangspunkt data, når vi udvikler nye designs, vi udvikler wireframes for at få overblik over strukturer og vi tester flow'et for at se, om designet virker efer hensigten. 

Derudover kan vi løbende teste og optimere på designet, så bliver ved med at konvertere, hvis du ønsker det.  

Få et tilbud på nyt webdesign

Vil du vide hvad et nyt design koster, og hvad du får ud af det, så udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Send mig en mail med dine kontaktoplysninger, så vender jeg tilbage til dig for at høre mere om dine ønsker.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk