Responsive design til alle skærmstørrelser

Er din webløsning responsive og kan levere optimerede brugeroplevelser på alle skærmstørrelser og devices? Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig med at få designet og brugeroplevelsen på plads.

Derfor er responsive design et must

Mobilen og tablets er godt på vej til at overtage computeren, som det foretrukne interface for handel på nettet, bl.a. fordi sociale medier, anført af Facebook, instagram og LinkedIn for alvor har taget mobilen til sig som deres primære interface.

Samtidig er mobilnettet, devices og løsninger nu så godt skruet sammen, at brugeroplevelsen giver værdi for brugerne. De kvitterer da også ved at benytte mobile devices til køb og søgning på nettet i langt større omfang, end for blot et år siden.

Statistikken viser bl.a. at 17% af alle handler på nettet sker via mobilen og over 50% af al trafik kommer fra en mobil eller tablet.

Disse tal er konstant stigende og derfor er responsive design minimum, hvis du skal være på nettet.

Få optimeret dit site til mobil

Vi laver gerne dit nye responsive design, så brugervenligheden er i top. Ønsker du også at vi udvikler et nyt site til dig, hjælper vi også med det.

Vil du høre mere, så send os dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opSkriv til os

Vores designere står bag disse responsive designs

I alle vores løsninger er responsive design standard, så vores kunder præsenteres optimalt på alle devices og skærmstørrelser.  

Vores designere er eksperter i brugervenlighed

Hvis ikke din hjemmeside fungerer godt og brugervenligheden er i top på alle enheder, går du glip af potentielle kunder, som enten handler eller søger efter produkter fra en mobil eller en tablet.

Vores designere er eksperter i at udvikle intuitive og brugervenlige designs til alle platforme. De har en unik forretningsforståelse, der gør, at de vigtigste elementer fra dit website bliver bragt i spil, så brugerne får den bedst mulige oplevelse af din hjemmeside, uanset enhed og skærmstørrelse.

Deres stærke fornemmelse for former, tekst og farver, kombineret med deres blik for detaljer, er din garanti for at designet altid er fejende flot, kreativt og gennemtænkt, ned til mindste detalje.

Adaptivt design, POS og tablets

Vi laver også adaptive webdesign, hvor skærmen loader forskellige templates afhængigt af enhed. Det kan eksempelvis være en speciel iPad version af en hjemmeside eller webshop, hvor siden er designet så den passer 100% til iPads skærmstørrelse og pixeltæthed.

Det kunne være at virksomheden sælger iPads til præsentationer eller som POS enhed, hvor visse elementer på hjemmesiden eller webshoppen er vigtigere på iPad'en, end de er på den normale hjemmeside.

Det giver nogle fordele med endnu bedre brugervenlighed til den specifikke enhed, men det er samtidig en dyrere løsning, da der skal laves flere forskellige versioner af den samme hjemmeside.

Har du brug for rådgivning?

Responsive design er standard hos os

Alle hjemmesider og webshops som vi producerer er altid 100% responsive som standard, så de fremstår bedst muligt på alle enheder, uanset om brugeren har en iPad, iPhone, Samsung, Huawei osv.

Vi har udviklet hjemmesider og webshops til mange forskellige typer kunder og målgrupper og har opbygget stor erfaring og indsigt i, hvordan et responsive design kommer til at virke bedst muligt.

Vi tager altid højde for både skærmstørrelse, opløsning, dataforbrug om meget mere når vi designer websitet. Derfor fungerer dit website eller din webshop altid 100% på alle enheder, når den kommer fra vores hænder.

HTML5, CSS3, LESS, Joomla!, mm.

Vi udvikler professionelle hjemmesider i Joomla, der er et af de mest benyttede open source CMS systemer i verden.

Joomla er et licensfrit system, der både er gennemtestet og fremtidssikkert, og vores løsninger er bl.a. baseret på Wright Template Framework, Media Queries, LESS CSS preprocessor, HTML 5, CSS 3 og Bootstrap teknologierne, der er med til at sikre løsninger af aller højeste kvalitet.

Ny løsning eller et responsive design?

Er du i tvivl om du vil have en helt ny løsning, eller et responsive design til din eksisterende løsning, så kan vi rådgive dig.

Vi guider dig gerne og hjælper dig med at finde frem til den løsning, som bedst kan betale sig.

Vil du høre mere om dine muiligheder, så send mig dine kontaktoplysninger, så vender jeg tilbage til dig snarest.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk