Bannerannoncering skaber digital omtale, flere besøgende og god branding

Vi har mange års erfaring i at skabe effektiv annoncering med bannere. Vi ved, hvad der virker og hvad der ikke gør, når du vil have kunden til at huske dig og dit brand.

Bannere skaber stadig opmærksomhed

Bannere er ikke på vej ud, og skaber stadig opmærksomhed til en lang række virksomheder hver dag. Derfor kan bannerannoncering være en virkelig effektiv løsning for dig, der gerne vl have eksta opmærksomhed til dine produkter, din virsomhed eller dit brand.

Men budskabet skal være det rigtige, de skal designes rigtigt og placeres de rigtige steder før, de giver værdi tilbage til dig. Det kræver den rette tilgang og især de rette målgrupper.

Vi er eksperter i hele processen.

Få fuld opmærksomhed med bannere

Vil du have fuld opmærksomhed til dine produkter, din virksomhed eller dit brand, så lad os stå for din næste bannerannoncering.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så send os dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_Apps.jpg

Hav et godt call-to-action

I dag er bannere en helt naturlig del af vores daglige gang på nettet, og mange bannere overser vi pr. automatik. Men hvis banneret er designet helt rigtigt, kan det for alvor skabe trafik, leads og salg.

En af de afgørende faktorer er, om banneret indeholder en klar og målrettet call-to-action. Det er det budskab eller element på banneret der gør, at målgruppen bare bliver nødt til at klikke på det.

Når vi designer dit banner, rådgiver vi dig også omkring budskab, formuleringer, farver og den helt rigtige call-to-action.

Brug animation og få opmærksomhed

Bannere bliver meget nemt overset, så første skridt handler om, at banneret skal ses og skabe opmærksomhed.

En af de bedre måder, vi kan skabe opmærksomhed på, er ved at lave animerede bannere, fordi bevægelse tiltrækker opmærksomhed.

Det er dog vigtigt at animationen passer til dit brand og det du gerne vil kommunikere. Ofte er der måske mere brug for raffinerede små animationer frem for vild bling-bling.

Vi har kompetencer til både at skabe, tegne og animere dit næste banner, og vi ser, at vores bannere hjælper med konverteringerne og skaber værdi hver dag.

Skal vi kontakte dig?

Bannerplaceringer, annoncer og affiliate aftaler

Når du annoncerer med bannere på nettet er det afgørende, at du gør det de rigtige steder. Jo mere relevant dit tilbud eller budskab er for brugerne, jo større chance er der for at de ser og klikker på banneret, og i sidste ende køber noget hos dig.

Relevans og effekt er altid nøgleordene for annoncering på nettet. Hvis du f.eks. har en niche webshop som handler med fisk, er det måske ikke på politiken.dk og jp.dk, du får den største effekt ud af dine penge.

For størstedelen af brugerne på de to nyhedsmedier, er dit budskab ikke relevant. De er i gang med at læse nyheder om rigets tilstand eller landets politiske situation og er ikke i gang med at finde det næste kuld gubbier til akvariet. 

Effekten vil være langt større, hvis du målrettet er dér, hvor dine kunder er og i dette tilfælde kunne det være på et forum om akvariefisk.

Er du i tvivl om, hvor du placerer dine bannere bedst, er det også en mulighed at bruge en såkaldt affiliate partner. Deres opgave er at få vist dine bannere på de mest relevante websites.

Hos redWEB hjælper vi dig gerne med at finde de bedste og mest effektive løsninger.

Få fuld opmærksomhed med vores bannere

Vil du have opmærksomhed, så lad os designe jeres bannere til den næste kampagne.

Vi kan nogså placere dem de rigtige steder og målrette dem til til din specifikke målgruppe.

Send mig en mail med dine informationer, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk