Hastighedsoptimering er uhyre vigtigt

Hastighedsoptimering kan have vidtrækkende konsekvenser for din hjemmeside og dit brand. En langsom hjemmeside betyder tabt indkomst, og derfor er det en sikker investering at gøre din hjemmeside hurtigere.

Lad os gøre din hjemmeside hurtigere

Du har sikkert oplevet det; du sidder og venter på, at en hjemmeside loader, men uanset hvor interesseret du er i indholdet, har det sine grænser. Du sidder og venter, og det ender med, at du lukker vinduet i frustration. 

Hastighedsoptimering er noget af det mest oplagte, du bør interessere dig for, når det kommer til din hjemmeside. Ikke blot kan en langsom hjemmeside ødelægge din rangering på Google, men det gør brugeroplevelsen meget trægere - på stor skala kan det være katastrofalt.

Det vil vi selvfølgelig gerne undgå med vores hjemmesider, og derfor er hastighedsoptimering en klar prioritet for alle vores projekter.

Kontakt os, hvis vi skal gøre det samme for din hjemmeside.

Få en gratis hastighedsanalyse

Er du i tvivl om din hjemmeside er for langsom? Google har klare parametre for, hvad der skal til for at få en højere rangering, og derfor kan vi hurtigt levere en fyldestgørende analyse af din hjemmeside.

Samtidig giver vi dig et personligt tilbud på at håndtere optimeringsprocessen - der er helt uforpligtende.

Bliv ringet opSkriv til os

d4a902687a141b6d27f7e4607a6220eadc5967da.jpg

Sådan gør vi din hjemmeside hurtigere

Omfanget af hastighedsoptimeringen kommer selvfølgelig an på din specifikke hjemmeside, men generelt set findes der en række teknikker, der skaber klare resultater for stort set alle.

Det drejer sig bl.a. om 

  • Komprimering af billeder
  • Rettelse af kodefejl i HTML, CSS eller Javascript
  • Oprydning i databasen
  • Opsætning af cachelagring
  • Serveroptimering og opgradering
  • Minimering af interne redirects

Alt dette medvirker til at bestemme hastigheden på din site, og vi sørger for at gennemgå hele processen, så vi kan sikre dig den allerbedste ydeevne. 

Husk på, at blot et par sekunder kan gøre forskellen mellem et køb og en kunde, der forlader med sure miner.

Vil du vide mere?

Mobiloplevelsen skal også optimeres

Ligesom der er mobile og desktop versioner af hjemmesider, skal begge kanaler også hastighedsoptimeres. Mobil kan især være uhyre vigtig, da et dårligt signal kan betyde endnu længere ventetid.

Foruden selve strukturen er det f.eks. helt unødigt, hvis din mobile hjemmeside benytter billedstørrelser, der er ligeså store som på desktop. Derfor anbefaler vi en ordentlig gennemgang af begge versioner af din hjemmeside.

Hvis du besøger Google PageSpeed kan du få en basisk gennemgang at din side på både mobil og desktop, samt grundlæggende forslag til, hvad du bør ændre. Hvis du vil have en uddybende forklaring, eller du er i tvivl omkring omfanget af de foreslåede rettelser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skal vi gøre din hjemmeside hurtigere?

Vi gør alt, hvad vi kan for at optimere vores kunders hjemmesider, da vi ved, hvor vigtigt det er.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din hjemmeside er for langsom, så kontakt os. Vores tilbud er uforpligtende, men vi kan love dig, at det gør en forskel.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk