Få et SoMe check-up og begynd at få gevinst ud af de sociale medier

Lad vores eksperter gennemgå dine sociale medie planer og strategier, og rådgive dig om, hvordan du får mere effekt ud af dine indsatser.

Du er ikke ene om at have udfordringer på Sociale Medier

Det er en ringe trøst, men du er ikke den første som har oplevet, at du ikke får meget ud af dine indsatser på sociale medier, og heller ikke den sidste.

Få et tjek af bl.a. facebook, LinkedIn, twitter og instagram

Vores eksperter har stor erfaring med at rådgive virksomheder omkring deres sociale medier, både ift. annoncering og community management.

Skal vi også hjælpe dig, så kontakt os, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bliv ringet opSkriv til os

søge efter ehandel.jpg

Hvorfor deler du?

Stort set alle virksomheder herhjemme er på de sociale medier i en eller anden facon, og det med god grund.

Sociale medier giver en unik mulighed for at kommunikere MED sine kunder, brugere, eller hvad man vælger at kalde dem, som har interesse i virksomheden.

Men ofte oplever virksomheder at blive fanget i en slags limbo, hvor de føler, at deres indsats ikke skaber nogen værdi, og at de bare deler indhold fordi…

- ja, hvorfor egentlig?

Kan du ikke svare på det, SKAL du læse videre

En stor del af de danske virksomheder har ofte kastet sig ud i eventyret på sociale medier med krum hals, men har ligeså ofte opdaget, at der ikke rigtig kom noget ud af indsatsen.

Hvis du oplever, at du ikke opnår noget som helst med din indsats på sociale medier, så er det med stor sandsynlighed fordi, du er startet forkert eller ikke rigtig ved, hvad du skal gøre for at komme videre.

Den gode nyhed er, at det ikke er for sent at rette op på misforståelserne, og det er her, at vores eksperter kan gøre en forskel for dig.

De kender alle de typiske fejltagelser og kan guide dig ind på sporet, så du begynder at få værdi ud af din indsatser.

Vores SoMe check-up kan hjælpe dig

Vores eksperter har stor erfaring med at rådgive virksomheder omkring deres profil på sociale medier, både ift. annoncering og community management, så vi kender de fleste opstartsfejl, som virksomheder begår.

Vigtigst af alt, så kan vi hjælpe dig med at komme på rette spor igen og få strømlinet din strategi, så det bliver værdifuldt og giver mening for dig at bruge sociale medier.

Få eksperter til at udstikke kursen

Det er vigtigt for vores arbejde, at vi kender til din virksomhed bl.a. strategi, målsætninger og visioner. Derfor starter forløbet altid med en dialog, hvor vi snakker om jer og sporer os ind på, hvor det er, vi skal hjælpe jer.

Vores eksperter analyserer jeres sociale medie indsatser og sammenligner den med jeres overordnede strategi, mål og brand. Vi finder frem til de indsatser, du kan gøre, for at begynde at skabe værdi, og vi laver en strategi du kan følge, så dine indsatser målrettes og strømlines.

Vores mål er at finde de elementer, du kan justere og optimere, så du selv kan drive dine sociale medie kanaler, så de genererer vedvarende værdi.

Check-up'et består af

Vi analyserer dine foreløbige indsatser, landingsider, mål, statistikker, ressourcer og meget mere, for at skabe et så fyldestgørende billede af dine fremadrette muligheder.

Derefter vil vores eksperter udvikle en skræddersyet strategi for lige netop din virksomhed, og den vil vi præsentere for dig. Derudover vil vi altid være til rådighed ift. sparring og udvikling på samme måde, som vores webudviklere står til rådighed for support.

De hyppigste fejltagelser og misforståelser

Der er en række fejltagelser, som virksomheder ofte begår, når de starter ud på sociale medier, og som står i vejen for, at virksomheden begynder at få værdi ud af indsatserne på eksempelvis Facebook, LinkedIn, Instagram eller Twitter.

Kender du til disse typiske fejlfortolkninger?

  • Vi skal være på alle sociale medie platforme bare fordi
  • Så længe vi deler nok, så skal vi nok få succes
  • Det er mediets skyld, hvis ikke det lykkes
  • Der skal bare ske noget
  • Det er gratis at markedsføre sig på sociale medier

Kender du til disse misforståelser, så er du ikke alene. Det er nemlig de antagelser, vi oftest møder, når vi hjælper virksomheder med at komme videre fra opstartsfasen på sociale medier.

Skal jeg hjælpe med dine sociale medier?

Jeg er ekspert i digital markedsføring, bl.a. sociale medier. Hvis du har problemer med at opnå det, du gerne vil, med dine indsatser, så hjælper jeg og mit team dig gerne.

Kontakt mig nu, så vender jeg tilbage til dig for at høre mere.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk