Facebook annoncering

Facebook annoncering giver dig stor værdi for pengene, hvis det bliver gjort rigtigt. Vi har eksperterne, der får dine kampagner til at give afkast.

Hvad vil du opnå?

Arbejdet med Facebook annoncering skal altid pege på et meget specifikt mål, eks. at skaffe flere fans, brande virksomheden eller et produkt overfor en specifik målgruppe eller måske sælge produktet direkte.

Det er vigtigt at få defineret dette klart og tydeligt, fordi det ikke er de sammen metoder, redskaber og elementer, der skal til, for at opnå de ønskede mål. Jo klarere man er i spyttet omkring denne del, jo lettere er det at opfylde målet, og jo lettere er det at optimere markedsføringen.

En del af arbejdet handler om at arbejde med de rette målgrupper. Når vi arbejder med virksomheders Facebook annoncering, er der nogle meget specifikke målgrupper, vi bruger - alt afhængigt af målsætningen. Det er vores erfaring, at det er disse, der virker bedst og giver mest værdi for pengene.

Få hjælp til annoncering på facebook

Vores marketing team er eksperter i annoncering på facebook og digital marketing. Derfor kan de hjælpe dig med dine facebook annoncer.

Kontakt teamet og få et tilbud.

Bliv ringet opSkriv til os

Facebook annoncering.jpg

Mål og målgrupper

Annoncering på Facebook handler om at levere det rette budskab til den rette målgruppe og samtidig være meningsfuldt og relevant.

Derfor er det vigtigt at kende sin målgruppe og hele tiden bruge den data, der er tilgængelig.

Derfor arbejder og optimerer vi primært ud fra disse formål og målgrupper:

 

Formål: Branding, flere fans og følgere

Målgrupper: Look-a-like målgruppe, målgrupper baseret på interesse, besøgende på jeres website

 

Formål: Salg og leadgenerering

Målgrupper: Kunder og kundelister, eksisterende fans, remarketing til besøgende på websitet

Samspillet skaber succes

Facebook annoncering er en del af en marketingindsats og kan sjældent stå alene. Især når det gælder om at sælge og få brugere til at konvertere og klikke rundt i dit indhold, er annoncerne en del af en større proces. Deres formål er at lede brugerne ind til der, hvor magien sker, hvilket ofte er på en landingside på websitet eller webshoppen.

Succes med salg via Facebook annoncering afhænger af samspillet mellem landingside, annonce, budskab og målgruppe.

Det er denne sammenhæng, vi er eksperter i at optimere, da vi har stor erfaring og ekspertise med at levere både løsning og annoncering.

Stringens og kreativitet på rette plads

En del af vores DNA handler om at være kreative omkring det, vi foretager os - i særdeleshed når det drejer sig om det. vi levere til vores kunder. Samtidig ønsker vi altid at kunne analysere vores arbejde løbende og forbedre vores kunders resultater.

Derfor vil du opleve, at vi er stringente, når det handler om set-up, målgrupper, tests, optimering, osv, og kreative, når det handler om annoncernes udformning og indhold.

Vores erfaring viser, at det er sådan, vi sikrer, at du får mest ud af de penge, du kaster efter dine annoncer, og den største gevinst af dine investeringer sker ved at arbejde stringent med annoncerne.

Lad os hjælpe dig med digital markedsføring

Vi er er team af digitale marketing eksperter, som gerne vil hjælpe dig med at skaffe dig kunder og mersalg på nettet.

Vi hjælper dagligt en række danske virksomheder og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Send mig en mail, så vender jeg tilbage og tager en snak om dine planer.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk