Søgemaskineoptimering, der sender dig til tops

Hos redWEB tilbyder vi professionel rådgivning og hjælp til at komme til tops ved brug af søgemaskineoptimering. Vores eksperter får din side eller shop til at rangere højt på Google, så du får mest værdi ud af dine SEO indsatser.

Placeringer i Google afgør din succes

At få dit website eller webshop iblandt, de tre øverste placeringer i Googles organiske søgeresultater. Er nok den vigtigste faktor for din virksomheds online success, vi ved, hvor vigtigt det er at være synlig på Google og I mange tilfælde er det de placeringer, der afgører, hvor meget trafik, konverteringer og derved også succes, du har med din forretning online.

Teorien er egentlig ganske enkel. De sider, hvor indholdet er mest relevant for brugerens søgning, bliver eksponeret øverst på Googles liste. Fordi de øverste resultater er de mest relevante for brugerens søgning, får de sider det første klik, og sådan vil det være i størstedelen af alle tilfælde. Men også de tre - fire næste sider på listen nyder godt af deres placering og får en del klik.

Det kan de gøre, fordi de enten har et stærkere brand, fordi beskrivelsen af siden passer bedre til det brugeren havde i hovedet, da han eller hun søgte, eller fordi de ikke var helt præcise nok i deres søgning.

Der er markant forskel på, hvor mange der klikker igennem de første fem placeringer på listen ift. de næste fem. Derfor er det essentielt for din forretning at havne blandt de fem første visninger, når potentielle kunder søger efter produkter, som du sælger.

Fra enkel teori til kompliceret praksis

Selvom teorien er enkel, er det en kompliceret sag at lave professionel søgemaskineoptimering, der sikrer, at man vises højt på listen. Samtidig tager det lidt tid, før du ser resultaterne. Til gengæld er ROI høj, hvis SEO laves rigtigt.

Der er mange parametre, som spiller ind i forhold til at opnå de gode placeringer. Hos redWEB har vi mange års erfaring med både søgemaskineoptimering og webudvikling, og vi ved, hvordan man bedst muligt optimerer en side i forhold til søgemaskinerne.

Du kan selvfølgelig også bare betale dig fra at komme øverst, men så er det AdWords kampgner, du skal tage fat i.

Vi kan hjælpe dig til tops

Søger du hjælp til søgemaskineoptimering af din webshop, website eller e-handelsløsning, så står vi klar til at hjælpe. Vi har bred ekspertise indenfor optimering og søgeordsanalyse og kan hjælpe dig med at optimerer din løsning i forhold til søgemaskinerne.

Vores SEO kompetencer dækker bl.a.:

  • Søgeordsanalyse
  • Optimering af Title og Description
  • Optimering af tekster
  • Optimering af sidens struktur
  • Teknisk opsætning og redirects
  • Linkbuilding

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, og hvordan du griber det an, så kan vi hjælpe dig.

Ved du hvad der skal gøres, men mangler det rette bureau til at udføre ændringerne eller håndtere din SEO, så er du også meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi skræddersyr vores løsninger, så de passer perfekt til dine behov og ønsker.

Start din vej mod toppen her

Jeg er ekspert i SEO og kan hjælpe dig med at komme højere op i søgningerne, når din målgruppe leder efter produkter, services eller virksomheder som din.

Send mig en besked med dine oplysninger, så kontakter jeg dig snarest.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk