LINKBUILDING PÅ DEN RIGTIGE MÅDE

Linkbuilding er ekstremt vigtigt, hvis du ønsker at forbedre dine placeringer i søgemaskinerne. Den opgave kan vi løse for dig.

GOOGLE ELSKER DINE INDGÅENDE LINKS

I korte træk handler linkbuilding om, at få andre websites til at linke til indhold på dit website.

Linkbuilding er vigtig, da indgående links indgår som en af de vigtigste dele af Googles vurdering af dit domænes generelle relevans og hvor relevant indholdet på dit website er.

Du kan sammeligne det indgående link med en anbefaling af dit indhold og det er noget google elsker. Derfor tildeler Google også indgående links høj værdi til dit samlede domænes relevans regnskab.

Jo bedre dit regnskab er, jo lettere og hurtigere vil indhold fra din side få en højere placering i Googles søgeresultater.

Få fuld værdi fra dine links

Vi har et team af eksperter, der er klar til at hjælpe med linkbuilding der holder og giver værdi.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så send os dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_chain.png

Det skal du have styr på

God linkbuilding handler ikke om at få flest links, men derimod om at få de rigtige.

Som med alt andet der har med søgninger og Google at gøre, skal indholdet for enden af linket være relevant for brugeren. Derfor er det vigtigt, du ikke blot får en masse websites til at linke til dit website.

I stedet skal du udvælge de sites, du ønsker skal linke til dit site, med omhu. Du skal have styr på hvordan linket bidrager til dine søgeord og du skal have din interne linkstruktur på plads, så besøgende ikke forlader din side med det samme, men bevæger sig længere ind i dit indhold.

Gør de det, stiger din afvisningsprocent, der i denne sammenhæng fungerer som en indikator for, om linket til dit indhold er relevant, når Google vurderer din sides relevans.

Forlader brugerne din side med det samme, betragtes linket som irrelevant og irrelevante links kan være direkte skadelige for hele dit domænes rangering. Derfor skal du vælge hvor dine links skal placeres strategisk og med omhu. Det tager tid og kan være komplekst.

Vi gør det rigtigt

Googles jævnlige opdateringer har til formål at sørge for, at deres søgemaskine bliver ved med at levere relevante søgninger, og de opdateringer rammer og straffe altid unaturlig linkbuilding. Derfor er det vigtigt at linkbuilding gøres rigtigt.

Hos redWEB ønsker vi, at det vi leverer bliver ved med at skabe værdi for vores kunder og vi fokuserer på, at lave linkbuilding på den rigtige måde, som overholder Googles retningslinjer.

Derfor bliver vores kunder ikke straffet af googles opdateringer og vores linkbuilding bliver ved med at styrke vores kunders placeringer.

Lad dine links forbedre dine placeringer

Skal jeg hjælpe dig med at opnå naturlige links, som styrker dit indholds placering i søgemaskinerne.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale. Jeg har mange års erfaring og kan forklare det hele for dig.

Send mig dine oplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk