Tekster på nettet er mere end blot ord

Dine tekster har stor betydning for dine brugere og kunder. Derfor har det også stor betydning for dig. Men det er et område, der bliver nedprioriteret, for alle kan vel skrive en tekst, ik'?

Online tekster skal mere end fortælle og beskrive

At skrive gode tekster på nettet handler ikke bare om, hvordan du formulerer dig. Det handler også om relevansen af din tekst overfor for brugerne, om den gør dig mere søgbar på Google, samt hvilke ord du kommer til at rangere højest på.

Derfor er det en kompliceret opgave at skrive gode tekster på nettet, fordi dine tekster skal meget mere end blot fortælle din historie eller beskrive dine produkter.

Vi har et højt kvalificeret marketingteam, der er eksperter i at skrive til nettet. Samtidig har vi eksperter i søgemasineoptimering, Adwords og Sociale medier i huset.

Den kombination gør, at vi kan levere en unik og helstøbt service, når der skal skabes nye tekster til dit website, sociale medier eller dine kampagner.

Skal vi skrive dine tekster?

Vores eksperter sidder klar ved tastaturet for at hjælpe dig med dine tekster. De skriver tekster, som får fuglene til at synge og solen til at skinne.

Skal de skrive dine tekster, så send os en mail med dine kontaktoplysniger, så vender vi tilbage til dig.

Bliv ringet opSkriv til os

Rammer dine tekster plet?

Tekster på nettet kræver noget andet end tekster til tryk. Det er afgørende, at du kender din målgruppe, at teksten er overskuelig, at den er delt op i meningsfulde afsnit, og selvfølgelig at sproget flyder.

Derudover er det vigtigt, at du er klar over formålet med teksten og formatet. Vil du skrive et blogindlæg om fordelene ved dit produkt, er opbygningen væsentlig anderledes end på eksempelvis en nyhedsartikel.

I en nyhedsartikel starter man ofte med konklusionen, gerne i overskriften, og uddyber så denne konklusion i selve artiklen. Et blogindlæg kan derimod tillade sig at være mere indførende og radikal til at starte med og vente med konklusionen til sidst.

Formålet driver tekstens opbygning

Det er også vigtigt at tage højde for formålet og sammenhængen, som teksten indgår i. Skal læseren klikke videre på dit website eller dele din tekst, skal den struktureres og opbygges derefter.

Hvis læseren skal bevæge sig ind på dit site, vil det være en god ide at lave delkonklusioner i hvert afsnit. Hvert afsnit efterfølges af et “læs mere” link til andet relevant indhold på din side - som her.

Mens en tekst, der skal deles på sociale medier, gerne må være opbygget af korte og klare punkter. Samtidig skal den være ekstremt løsningsorienteret overfor en bestemt udfordring, som en bestemt målgruppe har, og gerne tilbyde løsningen allerede i overskriften.

Har du brug for hjælp og sparring til at skrive tekster eller overlade arbejdet til professionelle, så er vi klar til at byde ind med vejledning og vores skarpe kompetencer.

Har du brug for hjælp?

Det tekniske aspekt: SEO

Gode tekster på nettet er ikke blot interessante at læse og gode til at lede brugeren det rigtige sted hen. Gode tekster tager også højde for søgemaskineoptimering og de strategiske beslutninger, der omhandler denne del af markedsføringen.

For teksforfatteren handler det om at bruge de rigtige ord, at bruge dem nok og i de rigtige sammenhænge, for at Google forstår, at siden indeholder vigtig og relevant information for de personer, der søger efter de samme ord. 

Indeholder siden for få eksempler, vil Google tro, at siden ikke er relvant nok. Indeholder den for mange, tror Google, at du snyder. Det handler om at ramme "the sweet spot".

Derudover kommer reglerne om overskrifter. Dine overskrifter skal være rigtigt sat op, med det rigtige indhold og i de rette forhold. Ellers vil Google også tro, at du enten snyder, eller at indholdet ikke er relevant nok.

Vores tekstforfattere er eksperter i denne del og kan skrive tekster, der både involverer og styrker din SEO.

Skal dine tekster ramme plet?

Vi rådgiver og hjælper dig gerne med at få dine tekster til at ramme plet.

Vores ekspertise spænder vidt. Fra tekster til websites, webshops og e-handelsløsninger - over sociale medier og AdWords til bannerkampagner. 

Skal vi hjælpe dig, så send mig en mail med dine kontaktoplyninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk