Udvikling af specialister til professionelle

Vi er specialister i at udvikle skræddersyede løsninger. Skal du have bygget en løsning op fra bunden? Eller har du brug for at få udbygget en eksisterende installation med nye moduler? Vi løser din opgave professionelt og til tiden!

Det kan udvikles - i hvert fald af os

Der findes allerede enorme muligheder med Joomla, så ofte er vores programmeringsopgave at tilpasse moduler og komponenter, så de passer præcist til kundernes ønsker. Men vi udvikler også rigtig meget nyt fra bunden. 

Vores udviklere er rigtige nørder, som arbejder hårdt med kodestumperne, indtil alt fungerer som det skal. De kræser for detaljerne og finder gerne nye, smarte løsningsmuligheder.

Hvad kan vi udvikle for dig?

Webudvikling med fokus på usability

Det er vigtigt, at de tekniske løsninger ikke bare er ren teknik. En webløsning skal være nem, intuitiv og brugervenlig for dig at gå til. Det er grundlaget for al vores programmering og er resultatet af tæt samarbejde mellem vores teams.

Vi har grundlæggende to former for webudviklere: frontendere og backendere.

Frontenderne tager sig primært af opsætningen og programmeringen af hjemmesidens ansigt udadtil. Backenderne arbejder med den tunge programmering, som ligger bag ved hjemmesiden og giver alle de lækre muligheder og funktioner.

Vi har den opdeling fordi det betyder, at vores programmører kan arbejde i det felt, hvor de er specialister. Dermed bliver arbejdet af høj kvalitet.

Få teknikken på plads

Vi får teknikken på plads i din løsning og styrker dit tekniske fundament. Vil du have hjælp, så tag en snak med mig. Jeg kan råde og vejlede dig om dine muligheder.

Send mig dine kontaktoplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk