phone icon

Giv din hjemmeside de bedste vilkår

Mangler du et sted, hvor du får et godt og sikkert webhotel til din hjemmeside?

redHOST

Via redHOST tilbyder vi markedets bedste hosting-løsninger til open source CMS systemer. Vores servere er sat specifikt op til at køre Joomla - Og vi hjælper dig altid med installationen.

Du er altid velkommen til at anvende andre hostingudbydere, når du arbejder sammen med os. Men vi kan varmt anbefale redHOST for Joomla kompatibilitet, hastighed, sikkerhed og stabilitet.

Stabilt webhotel og backup hver nat

Vi ved, hvor vigtigt det er at du altid er online og hvor afgørende det er, at der findes en sikker backup af dit site. Derfor kører vores servere med den nyeste teknologi, der er få webhoteller pr. server og vi har en meget høj oppetid. Er uheldet ude, sætter vi en ære i at byde ind med den bedste service. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig med redHOST her.

Som noget nyt, der tilbyder redHOST også high-end VPS løsninger, til kunder med større behov.

Større sikkerhed for din Joomla installation

Hvis sikkerhed er et stort issue for dig, så er du i trygge hænder hos os. Bliver du hacket, er det ikke bare ærgerligt, det kan også være at det koster dig vigtige kunder.

Til dit redHOST webhotel, tilbyder vi en sikkerhedspakke, hvor vi holder skarpt øje med dit website. Vi gennemgår sitet for kendte sikkerhedshuller og installerer de bedste sikkerhedsværktøjer. Du finder ikke en lignende service andre steder. 

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig