Skal du have integreret Axapta i din nye løsning?

Alle vores professionelle webløsninger kan integreres op mod Axapta, og på den måde optimere hele din værdikæde. Der er en række fordele ved at integrere Axapta mod din løsning

Optimeret forretning med Axapta-integration

Ved hjælp af en integration mellem din løsning og Dynamics Axapta optimeres arbejdsgangene i din virksomhed. Det gælder både de administrative arbejdstimer, som ligger i opdateringen af dit online produktsortiment, samt andre daglige faktorer som f.eks. ordrehåndteringen.

Alle data er synkroniseret og opdateres på tværs af platformene, og du har mulighed for at trække forespørgsler ned live direkte fra Axapta til din shop. Dette sparer utroligt meget tid og penge i længden, så hvis din virksomhed benytter en Axapta løsning, der endnu ikke er integreret til dine andre systemer, kan det varmt anbefales.

Fortæl os, hvad du har brug for

Alle de store ERP- og økonomisystemer kan integreres op mod vores profesionelle løsninger. Så kan du nøjes med at skifte din webløsning.

Vil du høre mere om dine muligheder, så send os en besked med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig snarest.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_webshops.jpg

Brug dine ressourcer på de vigtige ting

Du taster kun dine data ét sted, mens webservices synkroniserer dine data på tværs af platforme. Det afsætter en masse ressourcer i virksomheden, som kan benyttes andre steder. Forestil dig f.eks. at investere ressourcerne i optimering af e-handelsløsningens, SEO eller bare bruge mere tid på kundepleje for dine eksisterende kunder.

Få mere info

Skræddersyede Axapta integrationer

De typiske webservices, som bruges til integrationer, er baserede på RESTful eller SOAP formaterne, men har du specielle ønsker, så har vi stor erfaring med at specialudvikle software, så det passer til dine individuelle behov.

Vi har et team af ekspertudviklere, som er klar til at skræddersy din Axapta-integration, og vi opsætter integrationen og sørger for, at teknikken spiller, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Integrationen kan skaleres efter lige netop dine behov for at imødekomme de moderne krav, du står overfor.

Hør mere om dine muligheder med Axapta integration

Vil du vide mere om vores webløsninger og integration til Axapta, så står vi altid klar til at tage en samtale omkring de muligheder, der findes i vores løsninger.

Send mig en mail med dine kontaktoplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk