Et ERP-system gør din løsning mere effektiv

Driver du en professionel webshop, en større e-handelsløsning eller et virksomhedswebsite, så vil du opleve, at der er meget tid at spare ved at integrere et ERP-system med løsningen.

Mød fremtidens marked med åbne arme

Et godt ERP system optimerer arbejdsprocesserne i virksomheden og forbinder virksomheden på tværs af organisationen, og derfor betragtes ERP-systemet ofte som virksomhedens rygrad.

Ved at integrere et ERP system til vores løsninger, står du med en kraftfuld og fuldstændig digital løsning, der er klar til at tage imod fremtidens marked med åbne arme.

Skift webløsning - ikke ERP system

Er du på udkig efter en nye e-handelsløsning, webshop eller website?

Bare rolig - vi integrere dit eksisterende ERP system med alle vores webløsninger.

Vil du høre mere om de muligheder vi tilbyder, så send os en mail med dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_webshops.jpg

Disse virksomheder har fået gavn af ERP-integration

Jo mere man kan integrere, jo nemmere bliver flere vidt forskellige systemer at arbejde med. Det har været kernen i disse løsninger.

Lad data løbe frit og sikkert i hele virksomheden

ERP-systemet eller økonomisystemet er oftest rygraden i din virksomhed og her alle arbejdsgange opsamles i forhold til virksomhedens værdikæde.

Selve integrationen kan fungere envejs, altså hvor den ene del sender data til den anden, men typisk er det en tovejs løsning, hvor dataændringer og tilføjelser løber frit og sikkert mellem webløsningen og ERP systemet.

Typisk vil integrationer ikke kun være mod et system, men kan f. eks være økonomiske transaktioner som ordre- og kundedata mod økonomisystemet og produktinformationer fra PIM systemet.

Et andet typisk eksempel vil være integration til et fragtsystem, som f.eks. Post Danmarks eller GLS som gør det nemt og hurtigt at afsende ordrer. Information omkring ordren bliver automatisk videresendt til fragtsystemet, så alle de relevante oplysninger er tilknyttet og processen er automatiseret.

Skræddersyede integrationer til unikke virksomheder

Virksomheder og de systemer som deres arbejdsgange er bygget op omkring, er individuelle og forskellige fra virksomhed til virksomhed.Derfor er integrationerne mod E-business systemer og webshops også skræddersyede.

På den måde spares meget administrativ tid og muligheden for fejl minimeres.

Vi har erfaring med at lave mange forskellige slags ERP integrationer, f.eks. tunge integrationer til B2B markedet og vi udvikler skræddersyede ERP integrationer til vores webshops, website og e-handelsløsninger.

Vil du vide mere?

Vi integrerer til jeres ERP-system

Vi benytter oftest webservices til vores integrationer. Det kan være med udgangspunkt i SOAP eller REST, men vi arbejder også med filbaserede integrationer, hvor vi ikke har andre muligheder tilgængelige.

Vi har bl.a. erfaring med

E-conomic
Microsoft Dynamics C5
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics AX
SAP/Business One
Visma

Har du specielle ønsker omkring integration til et system, som ikke er nævnt, så kan vi højst sandsynligt lave integration til det. Vi har stor erfaring med at specialudvikle integrationer til forskellige systemer, så længe at systemet har en åben struktur.

Har systemet ikke en åben struktur, så vil det dog ofte stadig være muligt at lave en integration, dog via alternative løsninger som f.eks. via XML synkronisering.

Vi integrerer dit eksisterende ERP system til vores løsninger

Vores løsninger er gearet til at integrere op mod alle de store ERP-systemer. Derfor skal du ikke skifte ERP system og kan beholde dine data og arbejdsgange hvis du vælger at skifte din e-handelsløsning, webshop eller dit website ud med en fremtidssikret løsning.

Vil du vide mere om vores integrationer med ERP systemer

Vil du vide mere om vores integrationer til forskellige ERP-systemer, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil gerne gå i kødet med dine visioner og ønsker.

Skriv mig en mail med dine kontaktoplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk