Brug for PIM-integration til din løsning?

Med integration til PIM fra vores webshops, e-handelsløsninger eller websites, kan du arbejde smartere, mere effektivt og dermed spare tid og penge.

PIM er et uundværligt værktøj

PIM et uundværligt værktøj for din virksomhed hvis i benytter flere kanaler, som f.eks. webshop, print, online kataloger, med mere. PIM databasen giver jer mulighed for at opdatere al data fra et sted og integrationen gør at dataene bliver præsenteret på de relevante kanaler.

Samtidig med ressourceoptimeringen vil du få en bedre og mere konsekvent datastruktur.

Vil du have en PIM integration til din løsning ?

Vi er eksperter i PIM integrationer og skræddersyer gerne en integration, der passer perfekt til dine behov.

Vil du høre mere, så send os dine opysninger. Vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Bliv ringet opSkriv til os

cta_cup.jpg

PIM - Erstatning eller overbygning til ERP

ERP-systemerne er oprindeligt opbygget som omdrejningspunktet for produktdata. Mange oplever dog at et ERP-system ikke er nok, da systemerne ofte ikke er fleksible nok.

Derfor overtager PIM-systemer ofte rollen som central produktdatabase og fungerer som en overbygning til ERP-systemet.

Vi udvikler PIM integration til vores løsninger

En af de største opgaver ved at drive en webshop med mange produkter, er oprettelsen og vedligeholdelsen af de mange produktdata og tekster.

Har man en stor webshop med mange forskellige produkter, måske endda med flere sprog, så kan det være en uoverskuelig opgave at håndtere alle teksterne.

Med et PIM system bliver arbejdet lettere og mere konsekvent. Al data bliver håndteret centralt fra PIM databasen og trækkes ud til de steder, hvor de skal præsenteres.

Vi udvikler PIM-integration til vores webshops, e-handelsløsninger eller websites og har stor erfaring med at PIM-integrationer til PIM-systemerne:

InRiver
Pine
Perfion

- og alle de andre...

Er dit ønskede PIM system ikke på listen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter i integration og vi bygger skræddersyede integrationer til alle vores løsninger.

Skal vi bygge din næste integration?

Vi er eksperter i at bygge integrationer og vil gerne bygge din.

Vil du have en skræddersyet integration, der passer perfekt til dine behov, så send mig dine kontaktoplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk