Lad os integrere SAP i din løsning

Benytter du SAP som ERP, så kan vi integrere det op mod vores løsninger.

Vi smelter din løsning sammen med SAP

Med en skræddersyet integration smelter webløsningen og SAP sammen.

Det giver dig og dine kunder et redskab, som kan optimere flere led i din virksomheds værdikæde, samt skabe tættere relationer til dine kunder.

Las os tage en snak om SAP-integration

Vi står altid til rådighed til en uforpligtende samtale omkring SAP-integration til vores løsninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre hvordan vi bærer os ad og hvad vi kan gøre for dig.

Send os en mail med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig.

Bliv ringet opSkriv til os

cta_cup.jpg

Sikker integration til SAP

Integrationen til SAP sker via vores gennemtestede webservices, hvilket gør processen enklere og hurtigere, og samtidig billigere og sikrere.

En integration mellem din webløsning og SAP giver en række fordele, der vil optimere hele din virksomheds værdikæder og gøre driften af din virksomhed enklere. 

Opretter du nye varer eller opdaterer eksisterende varer i SAP, så vil ændringerne automatisk blive overført til webløsningen, eksempelvis din shop. Og hvis der sker ændringer i shoppen, f.eks. hvis du sælger et produkt eller tilføjer flere produkter til lageret i shoppen, så vil ændringen blive overført til SAP. Det er også muligt at automatisere bogføringsprocessen fra ordrerne i shoppen.

Dine kunder vil føle sig hjemme når de besøger dig på nettet, da alt er tilpasset specifikt til dem baseret på oplysningerne fra SAP. Udover et kundespecifikt layout, som er tilpasset kunden visuelt, kunne eksempelvis pris- og rabatstrukturer, samt tidligere ordrer, være synlige, efter at kunden er logget ind.

Samtidig er det muligt at trække kundehierarkier fra SAP, således at dine kunder også kan se og handle på vegne af deres kunder, hvilket kan være nyttigt, hvis man primært har B2B kunder.

Vil du vide mere?

Vi skræddersyr din SAP-integration

Da der ikke findes et standardformat for integrationen imellem vores webløsninger og SAP, så skal SAP-dataen typisk tilpasses, så den passer ind i det rette format.

Den datakonvertering har vi stor erfaring med at lave og er eksperter i at få systemer til at spille sammen.

Vi er et udviklingshus med speciale i skræddersyede løsninger der passer perfekt til dine behov og vores eksperter tager gerne dialogen med din SAP-leverandør, så du kan bruge din tid på andre opgaver.

Vi kan gøre det hele for dig

Vil du høre mere om vores solide og skræddersyede integration til ERP systemer, så tøv ikke med at kontakte os for en ganske uforpligtende samtale. 

Send mig en mail med dine kontaktoplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk