Lad os integrere Visma til din løsning

Vores professionelle løsninger kan integreres op mod Visma, hvor data som eksempelvis kunder, ordrer og produkter automatisk synkroniseres mellem Visma og e-handelsløsningen.

Optimer dine arbejdsprocesser

Vores webservices er gearet til at skræddersy Visma integrationer, enten via fil-udveksling (XML) eller via live API integration.

Med integrationen optimerer du arbejdsgangene i din virksomhed, så dine ressourcer kan bruges på bedre ting end administrative opgaver.

Hør om dine muligheder

Vi vil meget gerne tage en uforpligtende snak omkring Visma integration og de mange andre muligheder der findes i vores B2B og B2C webshops.

Vil du vide mere om dine muligheder, så send os en mail med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage.

Bliv ringet opSkriv til os

cta_cup.jpg

Vi bygger skræddersyet Visma-integration

Vi har stor erfaring med integrationer til ERP-systemer og har udviklet skræddersyede løsninger til alle de største systemer.

Vores team af ekspertudviklere kan skræddersy lige den løsning du ønsker og har du specielle ønsker til selve integrationen af Visma, så står vi klar til at tage en dialog omkring dine behov og visioner.

Vi kan skræddersy din Visma integration, så den opfylder alle din ønsker og behov, og på den måde skaber endnu større værdi for din virksomhed.

Skal vi opfylde alle dine Visma ønsker?

Vi skræddersyer gerne en Visma-integration ud fra dine behov og visioner. Første skridt på den rejse er, at vi finder ud af hvad dine behov og visionerner er.

Skal vi indlede dialogen, så send mig dine kontaktoplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk