phone icon

En af vores kernekompetencer

Har du brug for at få udviklet noget helt specielt til Joomla eller redSHOP? Joomla programmering og webudvikling er vores speciale. Vi har de bedste Joomla udviklere i branchen og vi er altid klar til at kreere en Joomla webløsning til dig.

Joomlaudvikling - Vi er eksperter

Vi er et af de største Joomla udviklingshuse i verden og vi sidder i skrivende stund omkring 20 udviklere i Odense, som primært arbejder med Joomla udvikling

Vi har ekspertudviklere i mange lande; Frankrig, Spanien, Guatemala samt en afdeling i Vietnam, som kun består af stærke Joomlawebudviklere.

Joomlaudvikling – Kan det tegnes, kan det laves

Vores udgangspunkt er, at der ikke er nogen grænser for, hvad vi kan udvikle til Joomla. Vi tager først og fremmest afsæt i dit unikke behov. ”Kan det tegnes, kan det laves” er vores motto. Vi har f.eks. udviklet en kantineløsning for Mærsk Training, som gør det muligt for medarbejderne at logge ind på deres website og bestille mad til at tage med hjem om aftenen.

Vi har også lavet et projekt for Riderute Sydfyn, hvor vi har udviklet et system, hvori ryttere selv kan indtegne deres rideruter på et kort, der ligger på websitet. Det er blandt andet muligt for dem at printe deres ruter i PDF-format.

Yderligere har vi udviklet et avanceret vedligeholdelsessystem i Joomla for Egmont, så de selv kan opdatere indholdet i en større spilpakke på 36 online læringsspil.

Udviklingskompetencerne rækker langt ud over, hvad man normalt forestiller sig, når man tænker webløsninger og CMS. Vi tager altid udfordringerne op og er parate til at hjælpe dig med dit unikke projekt.

Vi udvikler alt til Joomla

Vi kan faktisk lave alt til dit Joomla website. Udvikling af komponenter til Joomla har længe været en vigtig del af vores virksomhed - et eksempel på dette er redSHOP, som er en Joomla webshop, vi selv har udviklet, og som er blevet en stor succes. Udover redSHOP har vi udviklet en lang række af mindre komponenter, som kan medvirke til at gøre et Joomla website mere brugervenligt.

Udover klassiske webløsninger beskæftiger vi os også med alt fra udvikling af apps til iPhone og Androids til Ipads og SMS integrationer. Det særlige ved en Joomla udviklingsløsning fra os er, at vi laver den helt fra bunden til dit behov.

Du kan altid fortælle os, hvad du har brug for, så laver vi det til dig. Kontakt os og hør mere.