phone icon

Få en mobilvenlig webshop

Mobilvenlige webshops er vejen frem. Brugen af smartphones og tablets stiger hastigt i Danmark og i hele verden – hvilket giver større og større potentiale for e-handel via disse enheder.

Det er ikke unormalt at over 30 procent af ens trafik kommer enten via smartphones eller tablets – afhængigt af målgruppe og varer. Konverteringsraten på de mobile enheder kan dog ikke helt følge med, men især på tablets der nærmer den sig pc´er.

Mange af brugerne benytter også deres mobiler eller tablets til at undersøge markedet, f.eks. når de sidder i sofaen, eller på vej hjem i toget. Når de så kommer hjem til deres computer, så kan de huske hvor de har fundet det produkt de gerne vil købe - hvilket de så gør.

Derfor er det vigtigt at du har en mobilvenlig webshop, som tilpasser sig skærmen hos den besøgende. Det handler om at beholde den besøgende - lige meget hvilken enhed den besøgende benytter. Derfor er det vigtigt at have en mobil webshop, så brugeren ikke bliver skræmt over til en konkurrent.

Responsive design

Vi anbefaler at du får lavet et responsive design, så designet på shoppen tilpasser sig skærmen – lige meget hvilken opløsning der benyttes. Vi kan designe din nye webshop med et responsive design eller vi kan tilpasse dit gamle design, så det kan agere responsivt.

Med det rigtige design, så sikrer du dig, at dine kunder nemmere kan søge information og handle via smartphones og tablets. Du mister ikke de besøgende, som f.eks. har en skærm med en lav opløsning. Ligemeget hvilken enhed din webshop bliver vist på, så bliver shoppen fremvist på en respektabel og brugbar måde.

Skal vi gøre din webshop mobilvenlig?

Vi har mange års erfaring med at udvikle webshops i Joomla og vi har stor erfaring med at gøre webshops responsive.

Lige meget om du har en eksisterende webshop eller du overvejer at investerer i en ny webshop, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at gøre din butik mobilvenlig. Hvis du er interesseret i at vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os - alternativt kan du sende dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig