Mobiloptimeret udvikling skaber værdi

Brugen af smartphones og tablets stiger hastigt og det giver større og større potentiale for vækst og handel på nettet, via mobilen.

Skal vi mobiloptimere din løsning?

Vores eksperter er klar til at mobiloptimere din løsning, så du leverer en god brugeroplvelse uanset platform.

Vil du vide mere om dine muligheder? Send os en besked med din kontaktinformation, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_Apps.jpg

Dine brugere er gået over på mobilen - er du?

Det er ikke unormalt at over halvdelen af din trafik kommer enten via smartphones eller tablets, og efterhånden er konverteringsraten på de mobile enheder også begyndt af følge med – afhængigt af målgruppe og varer.

Statistikken viser, at brugerne benytter deres mobiler eller tablets til at undersøge markedet, f.eks. når de sidder i sofaen, eller på vej hjem i toget, og det seneste år er der blevet kortere til et egentligt køb fra mobilen, end der tidligere har været.

Nu venter brugerne ikke længere til de kommer hjem til deres computer, før de køber, men er mere tilbøjelige til at købe direkte fra mobilen. Specielt tøj, elektronik og fødevarer har oplevet stor vækst i køb fra mobilen, men alle andre varegrupper oplever vækst, også når det gælder B2B markedet.

Derfor er det vigtigt at du har en mobilvenlig løsning, som giver en lækker brugeroplevelse og som bruger nogle af mobilens funktioner, såsom MobilePay eller Wallet integration, oplysninger om brugerens placering, kamera, integration til sociale medier og marketsplaces og meget mere. 

Det handler om at levere gode brugeroplevelser, uanset hvilken enhed den besøgende benytter.

Responsive design er standard

Får du udviklet en løsning hos os er responsive design standard. Med et responsive design tilpasser designet sig skærmen – lige meget hvilken størrelse der benyttes.

Med det rigtige design, så sikrer du dig, at dine besøgende får en god brugeroplevelse og det er let eksempelvis at handle med dig via smartphones og tablets.

Du mister ikke de besøgende, som kun bruger mobilen til at gå på nettet emd og ligemeget hvilken enhed din webshop bliver vist på, så bliver det en god oplevelse af at besøge dig på nettet, uanset device.

Skal vi gøre din løsning mobilvenlig?

Vi har mange års erfaring med at udvikle løsninger, der performer på mobilen. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Send mig en mail med dine oplysninger, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk