Gør din webshop mobilvenlig og få gladere kunder

Mobilvenlige webshops er vejen frem. Brugen af smartphones og tablets stiger hastigt i Danmark og i hele verden – hvilket giver større og større potentiale for e-handel via disse enheder.

Du skal være mobil

Det er ikke unormalt at over 30 procent af ens trafik kommer enten via smartphones eller tablets – afhængigt af målgruppe og varer. Konverteringsraten på de mobile enheder kan dog ikke helt følge med, men især på tablets der nærmer den sig pc'er.

Mange af brugerne benytter også deres mobiler eller tablets til at undersøge markedet, f.eks. når de sidder i sofaen, eller på vej hjem i toget. Når de så kommer hjem til deres computer, så kan de huske hvor de har fundet det produkt de gerne vil købe - hvilket de så gør.

Derfor er det vigtigt at du har en mobilvenlig webshop, som tilpasser sig skærmen hos den besøgende. Det handler om at beholde den besøgende - lige meget hvilken enhed den besøgende benytter. Derfor er det vigtigt at have en mobil webshop, så brugeren ikke bliver skræmt over til en konkurrent.

Responsive og funktionel

Vi er eksperter i både design og webshops, og kan få din digitale butik til at spille på tværs af alle enheder.

Er du interesseret i at høre mere?

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_responsive.jpg

Responsive design er et must

Vi anbefaler, at du får lavet et responsive design, så designet på shoppen tilpasser sig skærmen – lige meget hvilken opløsning, der benyttes. Vi kan designe din nye webshop med et responsive design eller vi kan tilpasse dit gamle design, så det kan agere responsivt.

Med det rigtige design, så sikrer du dig, at dine kunder nemmere kan søge information og handle via smartphones og tablets. Du mister ikke de besøgende, som f.eks. har en skærm med en lav opløsning. Ligemeget hvilken enhed din webshop bliver vist på, så bliver shoppen fremvist på en respektabel og brugbar måde.

Vil du vide mere?

Skal vi gøre din webshop mobilvenlig?

Vi har mange års erfaring med at udvikle webshops i Joomla og vi har stor erfaring med at gøre webshops responsive. Uanset om du har en eksisterende webshop eller du overvejer at investerer i en ny webshop, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at gøre din butik mobilvenlig.

Vi skaber værdi for dig

Vi er altid til rådighed til en uforpligtende samtale omkring, hvad du end har brug for. Det kan være simple webshops eller større løsninger med helt nye integrationer.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, sa vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk