phone icon

Digital undervisning og markedsføring

Du er kommet til det rigtige sted. Vi er erfarne spiludviklere, men vi er også et klassisk webbureau. Det betyder, at de spil vi producerer, ikke bare fungerer godt, men også kan vedligeholdes effektivt via CMS som et website.

Vi bruger vores store erfaring med CMS til at sikre, at du nemt og enkelt kan vedligeholde dine spil og skifte indholdet ud lige så nemt, som det sker på hjemmesiden.

Vi anvender bl.a. Unity 3D og Construct 2, hvilket sikrer at jeres spilløsning bliver af højeste kvalitet. Vi er leveringsdygtige, uanset om det er et spil til browseren, iPhone, Facebook, iPad, Windows 8 eller Android, du har brug for.

Digital undervisning i verdensklasse

Vi har flere års erfaring med spiludvikling for små og store virksomheder. Et af vores største områder inden for spiludvikling er digital undervisning. Vi har arbejdet med flere aldersgrupper, men er eksperter, når det gælder spil til børn i de små klasser. Det skal være sjovt, udfordrende og kreativt at lære nyt. Samtidig skal læringsdelen være målrettet og gennemtestet.

En af de helt store gevinster ved at bruge spil til læring, er at det er et medie som taler til sanserne og indeholder en meget høj grad af interaktion. Vi gør dét at lære til en effektiv leg. Spillene kan tilpasses dynamisk, så de passer til den enkelte elevs niveau og det er muligt at lave detaljerede analyser af elevernes performance.

redWEB har bl.a. været hovedkræften i udviklingen af "Den første læsning", som er forlaget Alinea's store satsning på digital undervisning i dansk. Spilpakken består af 36 spil, som alle hjælper ungerne godt i gang med at få et stort bogstavs- og ordkendskab. Spillene er en udvidelse til bøgerne om Ida og Emil, som er den, uden sammenligning, mest populære undervisningsserie til de små klasser i folkeskolen.

Vi er stolte af at være med til at give ungerne den bedste og sjoveste skolestart, man kan forestille sig.

Spiludvikling kræver, at mange kompetencer er i brug

Når vi arbejder med spiludvikling, gør vi det helhjertet. Det kræver en meget bred vifte af kompetencer. Vi har den brede og stærke vifte af kompetencer som bl.a. dækker spildesign, karakterudvikling, programmering, konceptudvikling, animation, lyddesign og projektstyring.

Da vi samtidig er et Joomla CMS hus, betyder det, at vi også er skarpe til at skabe komplicerede systemer, som du har nem og enkel mulighed for at vedligeholde. Det kan f.eks. være, at dit spil skal have mulighed for, at man kan opdatere indholdet, eller quiz'en skal have mulighed for nye spørgsmål.

For at følge udviklingen, bestræber vi os på at lære nyt hver eneste dag og vi kan udvikle spil til både hjemmesider og som app til iOS og Android.

Er du klar til at træde ind på et marked i rivende vækst? Så har vi de idérige kræfter, kompetencerne og de dygtige udviklere til at varetage opgaven.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig