Teknisk udvikling til skræddersyede projekter

De fleste hjemmesider er i dag ret avancerede og det kræver, at teknikken er på plads. Med Joomla som kernen og et solidt, erfarent udviklingsteam fordelt i flere lande, har vi et stærkt fundament at bygge videre på.

Hvad skal vi udvikle for dig?

Vi tager imod hvilken som helst udfordring - og gerne de helt store. Vi har bygget vores gode ry på at levere løsninger, der har dækket behov, som vores kunder måske ikke havde forestillet sig kunne dækkes.

Giv os et kald eller skriv en mail og fortæl os, hvad du vil have. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bliv ringet opSkriv til os

4bfd5423d942ea7cdbc8126aea592a462d17fa35.jpg

Meget mere end bare hjemmesider

redWEB er opbygget omkring en grundlæggende foreståelse for den teknologi, vi arbejder med. Vores løsninger udnytter de seneste teknologiske trends indenfor personalisering, lead generering, konverteringer og marketing automation. 

Det næste trin er at forbinde disse teknologier med mennesker, at gøre dem intuitive og handlingsrettede, så deres muligheder blivet benyttet til at skabe konkrete resultater. 

Vi bygger platforme, der lukker kløften mellem virksomheder og teknologi, så du ikke halter efter i jagten på bare at forstå alle de nye muligheder, der hele tiden opstår i takt med nye trends og tendenser.

Få mere info

Open Source eksperter

Vi outsourcer aldrig vores udvikling. Får du en løsning fra redWEB, kan du være sikker på, at vi dækker alle de nødvendige kompetencer, der indgår i din løsning.

Fordi vi udvikler alt selv, er det også nemt for os at tilegne nye færdigheder. Vi er verdens største Joomla! udviklingshus, men vi begiver os desuden med mange andre systemer end bare Joomla!

Fordi vi fokuserer på open source frem for lukkede platforme er vi generelt set et meget fleksibelt bureau. Vi tager tingene, som de kommer, og lader ikke nye eller særprægede funktionaliteter opstille en barriere overfor det, som vores kunder vil have i deres løsninger.

Dette har resulteret i over 275 specialbyggede komponenter, samt vores helt egenudviklede Digital Experience Platform, Aesir, der bl.a. indeholder  unikke PIM, DAM og context marketing funktionaliteter.

Har du brug for et solidt udviklingsteam?

Vi står parat til at tage imod dine udviklingsønsker. Med vores afprøvede proces sikrer vi, at du også bliver tilfreds med din løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk