phone icon

Ingen programmeringsopgave er for stor

De fleste hjemmsider er i dag ret avancerede og det kræver, at teknikken er på plads. Med Joomla som kernen i vores arbejde, har vi et stærkt fundament at bygge videre på.

Hvis du har et teknisk spørgsmål eller har brug for teknisk assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det kan altid udvikles

Der findes allerede enorme muligheder med Joomla, så ofte er vores programmeringsopgave at tilpasse moduler og komponenter, så de passer præcist til kundernes ønsker. Men vi udvikler også rigtig meget nyt fra bunden. Du kan læse mere om udvidelsesmulighederne i Joomla her.

Vores udviklere er rigtige nørder, som arbejder hårdt med kodestumperne, indtil alt fungerer som det skal. De kræser for detaljerne og finder hele tiden nye, smarte løsningsmuligheder.

Webudviklere med fokus på usability

Vi ved, at det betyder alt, at de tekniske løsninger ikke bare er ren teknik. Det skal være nemt og brugervenligt for dig at gå til. Det er grundlaget for al vores programmering og resultatet af et tæt samarbejde mellem vores teams.

Vi har grundlæggende to former for webudviklere: frontendere og backendere. Frontenderne tager sig primært af opsætningen og programmeringen af hjemmesidens ansigt udadtil. Backenderne arbejder med den tunge programmering, som ligger bag ved hjemmesiden og giver alle de lækre muligheder og funktioner. At vi har den opdeling, betyder at vores programmører er specialiserede, og dermed er arbejdet af høj kvalitet.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig