Joomla! er en af vores kernekompetencer

Joomla programmering og webudvikling er vores speciale! Vi har branchens bedste Joomla! udviklere i huset og vi er altid klar til at udvikle en Joomla! webløsning specifikt til dig og dine behov.

Skal vi udvikle noget helt unikt til din Joomla! løsning?

Vi har branchens bedste Joomla! udviklere og vi er altid klar til at udvikle noget fedt til dig.

Vil du have udviklet noget specifikt til din Joomla! løsning eller har du en udfordring, du vil have en løsning til, så send os dine oplysninger. Vi vender tilbage til dig så snart det er muligt.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_webshops.jpg

Vores udviklere står bl.a. bag disse løsninger

Når branchens bedste folk arbejder sammen, kan løsningerne kun blive enestående og helt unikke.

Et hus fuld af håndplukkede eksperter

Vi er et af de største Joomla! udviklingshuse der findes og har håndplukket vores udviklere, blandt de bedste i hele verden.

Derfor har vi de bedste Joomla!-udviklere in-house og vores udgangspunkt er, at der ikke er nogen grænser for, hvad vi kan udvikle til Joomla!

Vi tager først og fremmest afsæt i dit unikke behov og vores motto er ”Kan det tegnes, kan det laves”.

Vi udvikler alt til Joomla!

Vores udviklingskompetencer rækker langt ud over, hvad man normalt forestiller sig, når man tænker webløsninger og CMS.Vi tager altid en udfordring op og er parate til at hjælpe dig med dit unikke projekt.

Vi kan faktisk lave alt til dit Joomla! website og udvikling af komponenter til Joomla! har længe været en vigtig del af vores virksomhed. Et eksempel på dette vores egenudviklede Joomla! webshopsystem, redSHOP som er blevet en stor international succes.

Udover redSHOP har vi udviklet en lang række af komponenter, som medvirker til at gøre Joomla! sites verden over endnu mere brugervenlige. Og udover klassiske webløsninger beskæftiger vi os også med en række relaterede udviklingsopgaver.

Vi har bl.a. erfaring fra udvikling af apps til iOS og Android, integrationer til ERP-, økonomi- og betalingssystemer samt udviling af webservices og API. Det særlige ved en løsning fra os er, at vi laver den helt fra bunden, så den passer til dit unikke behov.

Har du brug for en skræddersyet Joomla! løsning?

Fortæl os hvad du har brug for, så laver vi det til dig.

Send mig en mail med dine oplysninger, så kontakter jeg dig snarest.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk