Opgrader dit Joomla! site

Bedre sikkerhed, større funktionalitet og fremtidssikring - 3 vigtige grunde til, at du bør opgradere din gamle Joomla installation i dag. Vi kan opgradere din Joomla løsning for dig.

Derfor er det vigtigt at opgradere

Benytter din hjemmeside 1.5, 2.5, eller 3.x, så er det på tide at opdatere til version Joomla! 4.

Joomla! 1.5, 2.5 og 3x er nået til EOL (End Of Life) og bliver ikke længere opdateret. Det betyder bl.a., at der ikke længere bliver udgivet sikkerhedsopdateringer, og din hjemmeside derfor er mere udsat i tilfælde af hackerangeb og lignende forstyrrelser.

Derudover har Joomla! skiftet strategi i 4 versionerne. Platformen opdateres løbende og kan nemt opgraderes med 1-click updateren. Samtidig vil opdateringerne komme med kortere mellemrum.

Derfor er der ingen grund til at blive hængende ved en forældet Joomla! version.

Lad vores eksperter opgradere Joomla! for dig

Vi er eksperter i Joomla! og er din sikkerhed for at en opgradering sker smertefrit.

Vil du opgradere til Joomla 3.X, så kontakt os allerede i dag. Lad os komme igang og få dig over på den nye version så hurtigt som muligt.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_ehandelsløsninger.jpg

Opgradering af Joomla! - udført af eksperter

Der er mange gode grunde til at opgradere din Joomla installation. De nye versioner er mere sikre, og der er sket rigtig meget på funktionalitet og brugervenlighedsfronten i de seneste versioner.

Derfor vil den nyeste version være tidsbesparende i dit daglige arbejde, og de mange nye funktioner og muligheder sikrer, at du altid er med.

Brug alle de nyeste extensions

Vores erfaring er at mange komponenter og moduler ikke længere opdateres til de ældre versioner af Joomla. Så vil du være sikker på altid at kunne installere de nyeste og mest sikre versioner, er det endnu en god grund til at opgradere. Du har desuden mulighed for at lade os klare vedligeholdelsen.

Få mere info

Sikker migration fra Joomla! 1.5 eller 2.5

Vi migrerer din nuværende Joomla 1.5, 2.5 eller 3.x løsning til Joomla 4, så alle artikler og alt indholdet følger med.

Når du vælger at lade vores eksperter opgradere din Joomla! løsning, starter de med at gennemgå din sides moduler og komponenter, inden de går i gang med den egentlige opgradering. Det gør de for at være sikre på, at de moduler og komponenter, du bruger, også fungerer i de nye versioner.

Det kan derfor være meget individuelt, hvad en opgradering kræver, og hvor omfattende arbejdet er, men du kan være sikker på, at det bliver udført professionelt og sikkert, når vi gør det.

Start din opgradering ved at kontakte mig

Vil du have en sikker opgradering af din Joomla! installation, så lad vores eksperter om at gøre det.

Kontakt mig nu, og lad vores team gå i gang med at opgradere din side.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk