Sikkerheden i din Joomla! løsning skal være i orden - lad os hjælpe dig

Hvad betyder det for dig, hvis din hjemmeside bliver hacket? Måske mister du bare et enkelt salg – eller måske går du glip af årets kunde? Med vores sikkerhedspakke er du i trygge hænder.

Vil du sove trygt hver nat?

Alle hjemmesider har en risiko for at blive hacket og de fleste oplever da også, at der bliver gjort aktive forsøg. Selv små websites bliver ganske ofte forsøgt hacket og er uheldet ude kan flere måneders arbejde være tabt eller store ordrer og vigtig indtjening forsvinde.

Derfor er det vigtigt, at din webløsning er opdateret, har god og stabil backup, og derudover en professionel sikkerhedspakke.

Hvis dette er på plads, kan du sove helt trygt om natten og bruge din energi andre steder.

Få rådgivning om sikkerhed

Vil du vide mere om sikkerhed på din joomlainstalation, så tag en snak med os. Vi rådgiver gerne om sikkerhedsproblematikker og hvilke løsninger du har brug for.

- Gratis og uforpligtende.

Send os dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage til dig.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_websites.jpg

Minimer risikoen for hacking

Der sker rigtig meget på nettet, som du ikke umiddelbart kan se og du vil altid være udsat, hvis du bare lader din løsning stå til.

Først og fremmest handler din sikkerhed om, at minimere risikoen for at blive hacket og minimere omfanget af skaden, hvis du er så uheldig at blive hacket.

Det kræver bl.a., at din løsning altid er opdateret og bliver hosted et sikkert sted, der har god og stabil back-up. Har du en af vores løsninger er det rigtig god ide, at få et webhotel, der er dedikeret til Joomla, og tilkøbe en sikkerhedspakke.

Få en Joomla! sikkerhedspakke

Med redWEBs Joomla! sikkerhedspakke bliver din webløsnings sikkerhedsniveau i top. Alle kendte sikkerhedshuller lukkes og din Joomla! installation gennemgåes grundigt.

Vores sikkerhedskonsulenter udarbejder en rapport over sårbarheder på din løsning og kommer med kvalificerede tiltag til forbedringer, i forhold til din nuværende opsætning.

Der bliver installeret en række sikkerhedsværktøjer, der afviser langt de fleste kendte angrebsmetoder, og dermed forbedrer vi det generelle sikkerhedsniveau på din Joomla! installation markant.

Vi har også webhotel, der er dedikeret til Joomla! og vi hjælper dig gerne over til vores hostingløsning. Læs mere om hosting på redhost - klik her

Vil du være på den sikre side, kan du samtidig lade os overvåge dit løsning. Så er vi der, hvis du er så uheldig at blive hacket.

Vil du være på den sikre side?

Skal din sikkerhed være i top, så lad vores sikkerhedsløsning stå for arbejdet.

Kontakt mig og få et tilbud på din sikkerhedsløsning.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk