Udvikling af apps, der skaber værdi for dig og dine brugere

Har du brug for professionel app udvikling? Så er du kommet til det rette sted. Med en app får du mulighed for at udnytte en stor del af mobilens unikke muligheder, som du ikke får ved et responsive design.

Vores apps hjælper med at nå brugerne

Vi har udviklet apps til en række brands, der alle ønskede at give noget ekstra til deres brugere og levere en unik oplevelse på mobilen.

Udnyt mobilens unikke funktioner

Du skal være til stede dér hvor brugerne er, og det er i høj grad på mobilen. 

Nogle gange giver stor værdi for din virksomhed at tilbyde en helt unik mobil brugeroplevelse med en app, der kan meget mere end det er muligt med en responsive visning af din hjemmeside. 

Med en app kan du fastholde dine brugere ved at få dem til at anvende dine services i længere tid eller på en måde, som kun er muligt ved at udnytte mobilens unikke indbyggede funktioner.

Vi udvikler til iOS og Android

Vi laver app udvikling til Android, iOS og Windows – så har du visioner om at få udviklet en meningsfyldt app, kan vi udvikle den for dig.

Vi kan udvikle lige præcis den funktionalitet, du ønsker til din app - vi skal bare have din idé, så kan vi starte processen. Vi udvikler apps til både Android og iOS og laver programmeringen som cross-platform apps via vores frameworks.

Har du brug for app udvikling?

Vi har bred erfaring med at udvikle alle typer af apps og kan udvikle lige den du står og mangler.

Fortæl os din ide, så laver vi et uforpligtende tilbud på din nye app. Send mig din information, så vender jeg tilbage.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk