phone icon

Skab større omsætning med konverteringsoptimering

Der er mange knapper du løbende kan skrue på, for at sælge mere i webshoppen, eller for at få flere kunder til at vælge dig, på baggrund af din hjemmeside.

Det gode arbejde kan altid gøres lidt bedre

Det er vigtig at holde øje med hvad der sker når brugerne besøger dit websitet.

Klikker de på knapperne, downloader de og interagerer de med indholdet som tiltænkt - og bliver ved med at gøre det?

Ofte sker det, at dine brugere ændrer adfærd eller begynder at bruge siden på en anden måde, end det er tiltænkt da siden gik live.

Derfor skal du løbende justere websitet, så det passer til de besøgendes adfærd og behov.

Det skal du holde øje med

For at holde øje med dine brugeres færden og adfærd i din digitale butik, skal skal du bruge et analyseværktøj. Langt de fleste af vores kunder bruger Google Analytics, hvis ikke de har en Aesir-løsning, der har et indbygget analyseværktøj.

I analytics holder du øje med hvor mange der besøger dit website, hvor ofte de besøger det, om de kommer igen, hvilke sider de besøger og ikke mindst hvad de klikker på.

Endnu vigtigere er det at finde ud af om jeres knapper, links, produkter, check-out flows m.m. omdanner besøgende til kunder og konverterer godt og stabilt i fht jeres mål.

Læs mere om konverteringer og mål her

Konverteringsoptimering starter med indsigt indsigt

Hvis ikke dit site konverterer godt nok, eller det går ned ad bakke for trafikken, er det ofte fordi de besøgendes adfærd og præferencer har ændret sig.

Spørgsmålet er, hvordan adfærden har ændret sig og hvad det kræver for at optimere dit site, så det igen konverterer godt og stabilt.

Det er ofte her vi kan gøre en forskel, for professionel konverteringsoptimering kræver, at forskellige eksperter bringes i spil samtidig - og dem har vi samlet inhouse. 

Først og fremmest kræver konveteringsoptimering indsigt. Så vi tager fat i den tunge analyse og de kedelige tal og rådgiver om hvordan vi kan lave værdiskabende forbedringer på din webløsning.

Derefter kan vi gå i gang med den egentlge implementering og eksekvering. 

Kunden er centrum

Konverteringsoptimering kan angribes på mange måder. Det vigtige er, at brugerne eller kunderne sættes i centrum og at vi finder ud af, hvordan vi kan gøre websitet bedre at bruge for dem.

Det handler i høj grad om at tage kunderne i hånden og hjælpe dem godt på vej.

Det kan eksempelvis handle om at gøre købsknappen mere synlig, eller at gøre selve købsprocessen enklere og mere overskuelig. Det kan også være, at der bare er brug for flere betalingsmuligheder.

Nogle gange er det små optimeringer, der gør den helt store forskel, men det kræver erfaring, ekspertise og den rette metode at finde frem til de justeringer, der giver mest værdi.

Erfaring, analyse og ekspertise skaber bedre konverteringer

Vi har arbejdet med at konveteringsoptimere webshops og websites i mange år og vores kunder spænder vidt, fra de helt små til de helt store. Derfor ved vi også, hvad der skal til for at få konverteringsraten i vejret.

Ved hjælp af de rette redskaber, fra splittests til markedets bedste analyseværktøjer, hjælper vi jer til at blive bedre og få mere ud af jeres indsatser på nettet.

Vi har de rette eksperter med stor erfaring der skal til, for at løfte konverteringerne for jer.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig