phone icon

Skab flere salg

Der kan gøres rigtig meget for at sælge mere i webshoppen eller for at få flere kunder til at vælge dig på baggrund af din hjemmeside. Arbejdet med din hjemmeside bør ikke stoppe den dag, du går online.

Det gode arbejde kan altid gøres endnu bedre

Det er en god investering at fortsætte med at arbejde med hjemmesiden, også efter den er gået online. Det handler om at være med for hele tiden at beholde førertrøjen.

Hvis ikke du konverterer godt nok, eller det går ned ad bakke på Google, er vi dem der kan hjælpe dig til at få succes igen. Vi tager fat i den tunge analyse og de kedelige tal og giver forslag til, hvordan vi kan lave værdiskabende forbedringer på din webløsning.

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os om, hvordan du kan klare dig bedre på nettet.

Giv kunderne smertefri adgang til køb

Hvis du for alvor skal have gang i salget på din webshop, handler det både om at have de rette funktioner og et optimeret design. Nogle gange er det små optimeringer, der gør den helt store forskel.

Konverteringsoptimering kan angribes på mange måder. Det vigtige er, at brugerne sættes i centrum og vi finder ud af, hvordan vi kan gøre det bedre for dem ved hjælp af f.eks usability- og brugertests.

Når konverteringsraten skal forhøjes, handler det i høj grad om at man tager kunderne i hånden og hjælper dem godt på vej. Det kan f.eks. handle om at gøre købsknappen mere synlig eller selve købsprocessen enklere og mere overskuelig. Det kan også være, at der bare er brug for flere betalingsmuligheder?

Vi har arbejdet med webshops i mange år - også med flere af de store. Derfor ved vi også, hvad der skal til for at få konverteringsraten i vejret. Ved hjælp af f.eks. splittests og kendskab til markedets bedste analyseværktøjer, hjælper vi dig til hele tiden med at blive bedre.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig