phone icon

Værdiskabende iPhone og Android app udvikling

Har du brug for at få udviklet en app - så er du kommet til det rette sted.

Vi har mange års erfaring i app udvikling til en lang række formål og virksomheder.

En stor procentdel af alle danske virksomheder, der har en digital strategi, anvender en eller anden form for app løsning - enten til intern brug eller rettet mod deres kunder. 

Det handler om at være til stede dér, hvor kunderne er, eller opfylde virksomhedens behov for en unik mobil funktionalitet til deres medarbejdere eller kunder - noget, der gør deres hverdag lettere.

Har du brug for at tilføre en meningsfuld eller sjov app til din digitale løsning, er vi de rette til at udvikle den for dig.

Apps - unikke mobile funktionaliteter

Med en app når du dine brugere og kunder, når de ser tv, kører i tog eller bus, er på arbejde eller hvad ellers hverdagen byder på. Kort og godt, så er du tilstede, når de ikke sidder ved computeren.

Men en vellykket app kan meget mere end blot at være en substitut eller forlængelse af jeres website.

En veludført og gennemtænkt app bruger mobilens unikke og indbyggede funktioner såsom kamera, GPS, mikrofon, scanner, osv., til at udvide brugeroplevelsen. Det kan eks. være, at et firma, der producerer maling, bruger mobilens kamerafunktion til at vise, hvordan malingen ser ud på din egen væg. Eller en bilproducent bruger mikrofonen til optage bilens motorlyd, for derefter at analysere om bilen skal på værksted.

Gode apps handler i bund og grund om at bruge mobilens unikke funktionaliteter og interfaces til at løse en opgave eller skabe unikke brugssituationer.

Android og iOS udvikling

Vi kan udvikle lige præcis den funktionalitet, du ønsker, til din app – vi skal bare have din ide, så kan vi starte processen.

Vi udvikler apps til både Android og iOS. Skulle behovet været der, dækker vi også Blackberry og Windows Phone. Vi laver programmering af iOS apps og Android applikationer som cross platform apps via vores frameworks, så du sikrer dig, at flest mulige personer har mulighed at downloade den.

Vil du vide, hvad en app koster, så læs denne artikel

Lad os forvandle din idé til en fantastisk app

Der er rigtig mange muligheder for at udvikle en god app, og vi ved hvordan det skal gøres. Vi har bred erfaring med at udvikle mange forskellige typer af apps og står altid til rådighed for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan udvikle din app.

Kontakt os i dag og forklar din ide og vision - så hjælper vi dig videre

Skab merværdi med en app

Om du vil blot have en simpel kompliment til dit website eller en helt ny digital platform for dit brand, kan en app hjælpe med at løfte brugernes engagement og tilbyde merværdi.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig