phone icon

Har du events, aktiviteter eller lignende, som du gerne vil promovere på din side, så er redEVENT løsningen for dig.

redEVENT er en komponent, vi har udviklet, som bruges til at promovere kurser, events, koncerter og andre aktiviteter på dit website. Integreres komponentet med en tilmeldingsformular, åbnes mulighederne yderligere for enkel eventhåndtering.

Mulighederne er mange med redEVENT implementeret, for komponentet er ekstremt fleksibelt og kan tilpasses lige nøjagtigt dine behov.

Om du ønsker en arrangementsside med tilmelding, en koncertkalender eller kursusside, så dækker redEVENT alle dine behov.  

redEVENTs unikke funktioner

Du kan oprette et ubegrænset antal events, og du har muligheden for at integrere ventelister.

Desuden er der indbygget RSS feed, så du har muligheden for at få vist dit event på andre hjemmesider.

Derudover er der et avanceret mail system, så de tilmeldte kan få individuelle informationer omkring de forskellige events.

Der er mulighed for at integrere alle de kendte betalingssystemer via redFORM og dermed kan brugeren betale direkte for tilmeldingen. Du kan tilmed opsætte det, så tilmeldingen sker via mail eller telefon.

Vigtigst af alt, så er det let at bruge

Visning af events

Der er en lang række muligheder for at tilpasse visningen af de forskellige events. Du kan f.eks:

  • Implementere en kalender
  • Vise fremtidige events
  • Oprette forskellige kategorier og vise events efter kategori
  • Integrere Google Maps
  • Dynamisk søgning og direkte visning af events, baseret på kategorier, sted, aktivitet, tid, mm.
  • Komplet kontrol over den grafiske visning af events

Tilmeldingsformularen

Tilmeldingsformularen kan også skræddersyes til dine visioner og ønsker.

Eksempelvis kan redEVENT automatisk generere PDF filer med relevante informationer, når en bruger tilmelder sig. Samtidig kan komponentet håndtere individuelle godkendelsessider, afhængigt af hvilken bruger der tilmelder sig.

Der er enormt mange muligheder med redEVENT der kan tilpasses, som du ønsker. Vi integrerer redEVENT både i nye hjemmesider og i eksisterende løsninger.

Søger du en redEVENT løsning?

Hvis du er interesseret i at få integreret redEVENT på en eksisterende side, eller søger du en helt ny webløsning hvor redEVENT skal indgå, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på opgaver.

Få styr på jeres events

Alle muligheder, helt enkelt

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig