phone icon

Konverter besøgende til kunder med Aesir 

TV reklamer, avis- og webannoncer virker stadig, men værdien bliver mindre og mindre. Folk vil hjælpes og vil have værdi, ikke blot reklame slogans og smarte tilbud. Det er her context marketing kommer ind i billedet.

Skab salg og mersalg med målrettet indhold, der tilpasser sig den adfærd, hver enkelt besøgende udviser på jeres site i forhold til søgninger og interesser.

Aesir Context Marketing gør det nemt for jer at give jeres kunder en forbedret købsoplevelse, og med integreret A/B split testing finjusterer I let og løbende sitet, så konverteringsraten optimeres.

Personlige og meningsfulde brugeroplevelser

Aesir tilpasser kundeoplevelsen allerede ud fra, hvordan brugerne ankommer til jeres site. Mens sitet former sig efter de besøgendes adfærd, genereres der værdifuld viden til at optimere landingssider og målrette jeres brug af for eksempel billeder og sociale medier. Det er nemt at generere og administrere nøje målrettet indhold til specifikke kundesegmenter. Anvend for eksempel en geografisk segmentering til vise relevante produkter eller lokale afdelinger og sælgere.

Aesir optimerer jeres salg med indbyggede funktioner til splittesting. Tag gættearbejdet ud af optimeringsprocessen og få tal på bordet, som fortæller jer, hvilket call-to-action eller hvilken farve og placering af købsknappen, der leder besøgende på jeres site videre i salgstragten.

Kontakt os direkte for en uforpligtende snak om, hvordan Aesir kan generere flere og bedre leads til din virksomhed, samt give kunderne en forbedret købsoplevelse.

 

Optimerede kundeflows

Forbedre kundeoplevelsen ved at tilpasse sitets indhold på baggrund af kundernes adfærd.

Bestem hvad kunder ser

Segmenter dit site og målret det til specifikke kundesegmenter, så det matcher kundernes behov.

Sælg mere

Optimer salg med indbyggede funktioner som A/B split testing og få indsigt i, hvilke elementer, der konverterer optimalt.

Integrer alt

Aesir kan sammenkobles med stort set alle tredjepartsprocesser og systemer for hurtigere og mere effektive workflows.

 

Aesir optimerer jeres site med:

  • A/B split testing og dynamiske CTA moduler

Fuld analytics integreret i løsningen giver dig mulighed for test på indhold og effektmålinger, så bundlinieffekten bliver synliggjort.

  • Adfærdstilpasset indholdsvisning

Indhold, produkter, produktfotos, beskrivelser, kundedata, kundeadfærd, analyser alt samlet I en løsning. Automatisering af best practice for øget konvertering.

  • Cross filtering

Giv jeres kunder en hurtig genvej til det, de søger. Uanset om kunderne leder efter et produkt eller service, kan de finde det med denne filterfunktion.

  • Målrettet kommunikation

Løsningen tilpasser indholdsvisninger til den besøgendes søgning og interesser under besøget på dit site. Oplevelsen gøres mere interessant og muligheden for konvertering øges markant.

 

Aesir har næsten helt sikkert lige de funktioner, I skal bruge. Og ellers er det bare at spørge, så udvikler vi dem til jer.

Hvad kan Aesir gøre for jer?

Aesir platformen er fremtidssikret og undestøtter virksomhedens digitale transformation. Vil du vide mere?

Kontakt mig