phone icon

Aesir Context Marketing

TV reklamer, avis- og webannoncer virker stadig, men værdien bliver mindre og mindre.

Den moderne og digitale bruger vil hjælpes og efterspørger det indhold der skaber værdi for dem, når de skal bruge det.

Det er her context marketing kommer ind i billedet.

Context marketing handler kort og godt om at give brugeren det indhold de ønsker, i den sammenhæng (eller context) de ønsker det. 

Konverter besøgende til kunder med Aesir

Med Aesir Context Marketing kan du løfte dit salg og mersalg, ved at skabe målrettet indhold, der tilpasser sig den adfærd hver enkelt besøgende udviser, når de besøger jeres site.

Aesir Context Marketing er bygget til at gøre det enkelt for jer, at give jeres kunder en forbedret købsoplevelse. Det er eksempelvis muligt at oprette alle de costumer journeys I ønsker, baseret på reel brugeradfærd og data fra jeres besøgende.   

Derudover giver den integrerede A/B split testing uanede mulighder for at finjustere CTA'er og andre moduler, så konverteringsraten optimeres. Det er blot

Personlige og meningsfulde brugeroplevelser

Aesir tilpasser allerede kundeoplevelsen når brugerne ankommer til jeres site, uanset om det er nye eller tilbagevendende besøgende.

Alt i mens sitet former sig efter de besøgendes adfærd, genereres der værdifuld viden til at optimere landingssider og målrette inholdet. Eksempelvis visningen billeder og integration til sociale medier. 

Det er samtidig enkelt at generere målrettet indhold til specifikke kundesegmenter, eksempelvis en geografisk segmentering til vise relevante produkter eller lokale afdelinger og sælgere.

Kort og godt, så fjerner Aesir gættearbejdet fra optimeringsprocessen og minimerer kompleksiteten i personalisering af websites. Derudover gør Aesir det muligt at anvende data tilat styre websitets udseende i reel-time og forenkler de bagvedlæggende arbejdsprocesser.

Alt sammen designet med enkelthed og brugervenlighed for øje.

Kontakt os direkte for en uforpligtende snak om, hvordan Aesir kan generere flere og bedre leads til din virksomhed, samt give kunderne en forbedret købsoplevelse.

Lad os vise dig hvordan

Aesir platformen er fremtidssikret og undestøtter virksomhedens digitale transformation. Vil du vide mere?

A/B split testing og dynamiske CTA moduler
Integreret analyseredskab giver dig mulighed for let at teste indhold med forskellige landingssider og lave effektmålinger derpå.

Adfærdstilpasset indholdsvisning
Med Aesir kan du let tilpasse produktvisninger, CTAs og content personligt og individuelt til brugeren automatisk baseret på deres adfærd.

Cross filtering
Uanset om kunderne leder efter et produkt eller service, kan de finde det med denne filterfunktion.

Fuldt integreret løsning
Aesir er en fuldt integreret løsning, der altid er opdateret, og hvor alle elementer og funktioner spiller sammen 100%

Unikt salgsværktøj
Din webshop kan personaliseres, og håndtering af mange forskellige kunder på et globalt marked bliver nemmere.

Integration af PIM og DAM
Med Aesir PIM og DAM er arbejdet med indhold og workflows hurtigere, hvilket styrker værdikæden i virksomheden.

Skab bedre kundeoplevelser

Med en Aesir løsning er det muligt at personalisere brugeroplevelsen på baggrund af faktuel kundedata. På den måde kan du lade websitet tilpasse sig den enkelte brugers behov og præferencer.   

Lad os vise dig hvordan

Aesir platformen er fremtidssikret og undestøtter virksomhedens digitale transformation. Vil du vide mere?

Kontakt mig