phone icon

Vælg den rette løsning til e-handel

E-handel har vendt op og ned på både B2C- og B2B-markederne. Uanset hvilket marked jeres virksomhed befinder sig på, har redWEB den optimale webshop-løsning til jer, og vi leverer altid et skræddersyet produkt, som opfylder lige nøjagtig jeres særlige behov.

 

handshake

Bliv klar til fremtidens B2B-marked

Vi har investeret vores omfattende viden om B2B-markedet i at udvikle fremtidens B2B-løsning under navnet Aesir Ecommerce. Aesir giver jer en bedre omnichannel cross border e-handelsløsning, der passer ind i jeres værdikæde.

Med Aesir får I en fleksibel løsning, der sparer administration og giver tilfredse kunder. aesir gør online salg af komplicerede B2B-produkter nemmere, og løsningen integreres med jeres eksisterende systemer til for eksempel ERP og PIM, samt eksterne systemer hos jeres samarbejdspartnere og kunder.

taske2

Øg omsætningen på B2C-markedet

Med en webshop-løsning fra redWEB bliver besøgende nemt ledt gennem butikken fra søgemaskineoptimerede landingssider til betaling. Vi giver jer en fuldt optimeret e-handelsløsning, der tiltrækker trafik og konverterer fra interesse til salg.

Jeres webshop fra redWEB er naturligvis nøje tilpasset til jeres behov, og løsningen er fleksibel, så I kan tilpasse den, når behovet skifter. I får en webløsning, der nemt integreres med både eksterne systemer til fragt og betaling og med jeres egne interne systemer.

E-handel

redWEB er professionel udvikler af de nyeste B2B og B2C løsninger.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig