phone icon

Del den rette viden og nedbryd siloer

Uanset dine krav, kan vi altid levere den ønskede løsning uden begrænsning.

Med et intranet fra redWEB, bygget på vores egenudviklede medlemsportal, er det enkelt at dele viden og bl.a. nedbryde siloer på tværs af virksomheden.

Vi skræddersyer unikke løsninger, der altid starter med jeres ønsker og visioner.

Det er jeres medarbejdernetværk vi udviklier, og derfor starter processen altid med, at vi sammen finder ud af, hvordan medarbejder-netværket skal skabe værdi for din virksomhed.

Et af de helt store issues i moderne virksomheder er at skabe sammenhængskraft, og udveksle viden og erfaringer på tværs af hele virksomheden.

Sådan brød vi reglerne og bandt virksomheden sammen

Et af de helt store issues i moderne virksomheder er at skabe sammenhængskraft, og udveksle viden og erfaringer på tværs af hele virksomheden. Den opgave er vi eksperter i at løse.

Kampen mod det perfekte intranet

Hos de ansatte i konsulentvirksomheden Dillon var der et stort ønske om at lære mere om, hvad virksomheden laver på tværs af siloer og medarbejdere, og samtidig lære kollegaer bedre at kende og dermed øge den sociale dynamik.

Hurtigt stod det klart, at det var en ny intranetløsning der var løsningen.

Vi begyndte med at kortlægge medarbejdernes adfærd og normale brug af intranettet. Det var ganske simpelt - alt de gjorde var, at downloade dokumenter.

Intranettet var simplethen så godt opbygget til at løse denne opgave, at det ikke blev brugt til andet. Alle regler om webdesign var opfyldt til perfektion, og efter reglerne løste intranettet brugernes ønsker let og effektivt.

Intranet understøttede adfærdsændring

Hvis vi skulle lykkedes med at opfylde medarbejdernes ønsker om mere viden omkring virksomhedens tiltag og bedre kendskab til kollegaer, så skulle den adfærd ændres, og den løsning vi lavede skulle supportere denne adfærdsændring.

Så vi gjorde det eneste rigtige - vi brød reglerne.

Vi brød bl.a. reglen om enkelthed, og reglerne om, at brugerene skal præsenteres for det, de skal bruge så hurtigt som muligt.

Brugernes "3 click-to-download" adfærd skulle forlænges, og de skulle bruge mere tid på at udforske intranettet generelt. Derfor opsatte vi nogle trin, som brugeren SKULLE igennem, for at kunne downloade de filer, de skulle bruge.

Det var alfa og omega, at de stadig kunne downloade de filer de skulle bruge, men nu var afstanden til download længere. Vi havde købt lidt af brugerens tid ved at bryde reglerne.

Den tid kunne vi så bruge til at berige brugerne med historier om nye projekter, spændende tiltag, kollegiale diskussioner osv.

Regelbrud skabte social værdi

Resultatet var ikke til at tage fejl af. Dillons medarbejdere blev knyttet tættere sammen. Ved fokusere på brugernes adfærd og bryde med ‘best practice’ og de gængse regler, kunne vi supportere en brugeradfærd, der skabte større social værdi for den enkelte medarbejder.

Vi kan gøre det samme for jeres virksomhed

Historien om Dillon er ikke unik i den forstand, at det er den slags ændringer vi ofte ser, når vi begynder at arbejde med vores kunders intranet og informationsflows gennem virksomheden.

Det betyder, at vi er klar til at supportere den adfærdsændring, der ofte opstår og vi ved hvordan virksomheden kan drage nytte af intranettet og bl.a. skabe social værdi, gennem en unik og skræddersyet løsning.

Vidensdeling nedbryder siloer

Vi kan også gøre det for jer!

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig