phone icon

Vi har udviklet et smart medlemssystem til Joomla, som vi kalder redMEMBER. Med redMEMBER får du muligheden for at administrere grupper og brugere. Det er et komponent, som indeholder funktioner som fil-management, adgangs styring, betalingssystem, mailcenter, mm.

REDMEMBER FEATURES

redMEMBER er et super fleksibelt værktøj, som kan benyttes til at skræddersy medlemskartoteker, kundekartoteker, foreningslister og meget andet.

Ubegrænsede brugergrupper

Opret ubegrænsede brugergrupper med tilknyttede brugerdefinerede felter og medlemsoplysninger.

Administration

Du kan også lave et organisationssystem, som kan benyttes til at administrere brugere / medlemmer, som du ønsker det. Der er ingen begrænsninger på antal felter eller funktioner

Kommunikation

Med redMEMBER kan du deltage i indbyggede diskussionsfora, der er segmenteret baseret på gruppen.

Kontingent og betaling

Ønsker du, at dine medlemmer eller brugere skal betale for deres medlemskab eller adgang til din side, så kan der også integreres kontingent/betalings løsninger.

Interesseret i at få integreret redMEMBER?

Hvis du er interesseret i at få redMEMBER integreret i din løsning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan tilpasse systemet til dine behov og skabe den løsning du ønsker.

Kontakt os i dag, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig