phone icon

Smart medlemshåndtering med redMEMBER

Vi har udviklet et smart medlemssystem til Joomla, som vi kalder redMEMBER. Med redMEMBER administrerer du let medlemmer, grupper og brugere.

Administration af grupper og brugere kan være kryptisk og tidskrævende, hvis ikke du har den rette løsning til at understøtte dine ideer og krav.

redMEMBER er enkelt at bruge og samtidig super fleksibelt. Derfor kan det bruges til en lang række formål på dit website eller webshop, såsom at lave unikke medlemskartoteker, kundekartoteker, foreningslister og meget andet.

Fleksible kundeklubber og frivillige organisationer

 En af de største tendenser lige nu er at skabe bruger- eller kundeklubber. Til dette formål er redMEMBER helt perfekt.

Komponentets funktioner dækker alle de behov en administrator for en kundeklub har behov for. Det er let at holde styr på kundeklubbens medlemmer og bl.a. sende dedikerede mails om arrangementer og tilbud eller facilitere vidensdeling og debatter.

redMEMBER kan også nemt anvendes til at lave unikke og afgrænsede områder på websitet for eksempelvis leverandører eller andre samarbejdspartnere. Det kan være det er vigtigt at dine leverandører skal kunne se dine inskøbspriser, eller at partnere skal have adgang til download af specielt markedsføringsmateriale, direkte fra din side.

Mulighederne er mange, men det vigtigste er, at redMEMBER er let at bruge.

redMEMBER features

redMEMBER er et super fleksibelt værktøj, som kan benyttes til at skræddersy medlemskartoteker, kundekartoteker, foreningslister og meget andet.

Komponentet indeholder bl.a.

Ubegrænsede brugergrupper Opret ubegrænsede brugergrupper med tilknyttede brugerdefinerede felter og medlemsoplysninger.

Administration Du kan også lave et organisationssystem, som kan benyttes til at administrere brugere / medlemmer, som du ønsker det. Der er ingen begrænsninger på antal felter eller funktioner

Kommunikation Med redMEMBER kan du deltage i indbyggede diskussionsfora, der er segmenteret baseret på gruppen.

Kontingent og betaling Ønsker du, at dine medlemmer eller brugere skal betale for deres medlemskab eller adgang til din side, så kan der også integreres kontingent/betalings løsninger.

Læs mere om redMEMBER

Interesseret i at få integreret redMEMBER?

Hvis du er interesseret i at få redMEMBER integreret i din løsning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan tilpasse systemet til dine behov og skabe den løsning du ønsker.

Kontakt os i dag, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på integrationen og jeres specifikke løsning.

Træt af kompliceret bruger-, medlem- eller kundehåndtering?

Med redMEMBER er det enkelt og ligetil at administrere brugere, kunder og medlemmer. Kontakt os nu og kom godt igang

Let og effektiv administration

Med redMEMBER er det ingen sag at holde styr på foreningens medlemmer eller jeres kundegrupper. Kontakt os nu

Træt af kompliceret bruger-, medlem- eller kundehåndtering?

Med redMEMBER er det enkelt og ligetil at administrere brugere, kunder og medlemmer. Kontakt os nu og kom godt igang

Kontakt mig