phone icon

Spiludvikling til nettet, iOS og Android inkl. CMS

Show it, don’t tell it. Skal vi spille sammen?

Det bliver mere og mere populært at spille online spil. De seneste år er digitale spil flyttet fra teenageværelserne og ud til virksomheder, skoler, børnehaver og offentlige myndigheder.

For spil kan noget helt unikt. De kan bl.a. gøre det sjovt at lære noget nyt, let at forstå komplicerede sammenhænge, og samtidig tage en eller flere spillere med ind i en verden og vise noget, frem for at fortælle om det.

Spil er manifestationen af “Show it, don't tell it.”

Vi er erfarne spiludviklere

Hos redWEB er vi erfarne spiludviklere, men vi er også et klassisk webbureau. Det betyder, at de spil vi producerer, ikke blot fungerer godt, men også kan vedligeholdes effektivt via CMS, præcis som et website.

Vi anvender de nyeste teknologier til at udvikle spil bl.a. Unity 3D og Construct 2, hvilket sikrer at den spil-løsning vi udvikler, bliver af højeste kvalitet.

Høj kvalitet

Udviklingen inden for dette felt går lynhurtigt, og for at følge udviklingen, bestræber vi os på at lære nyt hver eneste dag og vi kan udvikle spil til både websites, facebook og som app til iOS og Android.

Vores mål er altid at skabe et langtidsholdbart spil, der både er sjovt, spændende og flot, men som også giver værdi for kunden.

Digital undervisning i verdensklasse

Vi har flere års erfaring med spiludvikling for små og store virksomheder. 

Et af vores største områder inden for spiludvikling er digital undervisning. Vi har arbejdet med flere aldersgrupper, men er eksperter, når det gælder spil til børn i de små klasser. Det skal være sjovt, udfordrende og kreativt at lære nyt. Samtidig skal læringsdelen være målrettet og gennemtestet.

En af de helt store gevinster ved at bruge spil til læring, er at det er et medie som taler til sanserne og indeholder en meget høj grad af interaktion.

Vi gør dét at lære til en leg. Spillene kan tilpasses dynamisk, så de passer til den enkelte elevs niveau og det er muligt at lave detaljerede analyser af elevernes performance.

redWEB har bl.a. været hovedkraften i udviklingen af "Den første læsning", som er forlaget Alinea store satsning på digital undervisning i dansk.
Spilpakken består af 36 spil, som alle hjælper børn godt i gang med at få et stort bogstavs- og ordkendskab.

Vi er stolte af at være med til at give børnene den bedste og sjoveste skolestart, man kan forestille sig.

Når alle kompetencer er i brug

Koncept, grafik og design, projektstyring, gamification. Et spilforløb, der er skræddersyet til jeres behov.

Spil der styrker jeres forretning

Spil er fantastiske til at fortælle historier, binde brugere sammen og give unikke digitale oplevelser, der styrker jeres digitale forretning. Skal vi udvikle jeres nye spil?

Kontakt os nu

Når alle kompetencer er i brug

Koncept, grafik og design, projektstyring, gamification. Et spilforløb, der er skræddersyet til jeres behov.

Kontakt mig