phone icon

Hjemmesider flytter markedsandele

Har du brug for et professionelt website? Vi designer, udvikler og implementerer websites i Joomla, som er nomineret til verdens bedste open source CMS system ad flere omgange.

 

redWEB er verdens største Joomla-udviklingshus, og det betyder, at vi kan løfte enhver opgave - stor som lille.

Med vores mangeårige erfaring er vi, sammen med vores kunder, med til at udvikle hjemmesider i verdensklasse.

Lad os give dig et tilbud på jeres nye website. Kontakt os nu - Klik her

 

kompan_website.jpg

redWEB har udviklet websites for nogle af de mest visionære brands i Danmark, såsom KOMPAN, Mærsk training og Palby Marine

Vi fører dig trygt og sikkert gennem hele processen med dit nye website. Fra de første strategiske spørgsmål til design, udvikling, implementering og markedsføring af den endelige løsning. 

Du kan læse mere om vores succesfulde arbejdsproces her.

SENDER DU DE RIGTIGE SIGNALER?

Jeres visuelle identitet på nettet er afgørende for, hvad kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter tænker om jer.

Designet af jeres website signalerer hvem I er og det er ofte på websitet, kunder og samarbejdspartnere får førstehåndsindtrykket af jer. Designet er meget centralt i vores arbejde med websites. Funktionalitet og indhold kan være virkelig godt, men hvis ikke designet er godt, mister brugerne overblikket og tilliden til dig og dit produkt.

Det er vigtigt at designet er gennemtænkt og gør noget godt for de besøgende. Derfor bygger designprocessen altid på et grundigt forarbejde som bl.a. kan inkludere 

Alle vores projekter foregår i tæt samarbejde med kunden og vi tager altid udgangspunkt i de specielle fohold der gør sig gældende, for hver enkelt virksomhed.

På den måde kan vi levere en skræddersyet løsning, der skaber de bedste resultater for hver enkelt kunde./p

 

FIRST IMPRESSIONS LAST

Der er en del grunde til, at design fylder en stor del af processen omkring et nyt website. Det handler bl.a. om, at det første indtryk hænger ved og det er det indtryk, der skaber hele billedet, som kunderne får af din virksomhed.

Måske har du prøvet at køre til en ny mekaniker med din bil? Værkstedet roder helt vildt og en af bilerne ser ud til at være på vej til at falde ned i autograven.

Her har du ikke lyst til at lukke din gode bil ind - For hvis mekanikeren roder, hvordan skal du så have tillid til, at han kan tage sig godt af din bil?

Det er det samme der sker når kunder, leverandører og samarbejdspartnere besøger jeres website. Ser websitet rodet og uprofessionelt ud, så vil jeres virksomhed opfattes ligeså - rodet og uprofessionelt. Uanset om det er realiteterne eller ej. 

GØR DIT WEBSITE TIL EN GOD OPLEVELSE

I stedet for at skræmme kunderne væk, kan du gøre det modsatte og skabe unikke og gode oplevelser.

De gode oplevelser skaber vi gennem lækkert og brugervenligt design, der understøtter jeres virksomheds brand.

Med idérigskab, forretningsforståelse og stærke programmører bygger vi nye og målrettede funktionalitet, som får dig til at skille dig ud, på den gode måde.

Har vi ikke den helt specielle funktion på hylderne, der kan gøre forskellen på din hjemmeside, udvikler vi den fra bunden, med fokus på jeres helt unikke behov.

På den måde er vi sammen om at skabe et professionelt og moderne udtryk.

FLYTNING: FORSKELLEN PÅ SUCCES OG FIASKO ER EKSPERTER

Det er sjældent, at en virksomhed ikke har noget website i forvejen. Omkring 999 af de over 1000 websites og webshops vi har leveret til virskomheder gennem tiden, har haft en eller anden form for website eller webshop tidligere, men ønsker at få noget nyt og lækkert i stedet.

Vi oplever ofte, at kundens fokus er på det nye design, det visuele udtryk og de nye funktionaliteter. Men når vi bygger et nyt website, er vi ekstra opmærksomme på den motor, der ligger under kølerhjælmen på websitet og skaffer trafik og kunder.

Hos os får bl.a. SEO og Google Ranking udpræget opmærksomhed, når vi flytter websitet. Vi ved, at det kan have katastrofale konsekvenser for kunden, hvis de taber ranking eller siderne ikke performer, fordi SEO ikke er flyttet ordentligt med. Derfor går vi altid ekstremt grundigt til værks, når vi skal flytte kundens eksisterende digitale forretning over på et nyt website.

Denne del af processen kræver ekspertise og det er her værdien ved at vælge rutinerede eksperter for alvor viser sig. 

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig