phone icon

Hjemmesider flytter markedsandele

Har du brug for et professionelt website design? Vi designer, udvikler og implementerer websites i Joomla, som er blandt verdens bedste open source CMS systemer.

redWEB er verdens største Joomla-hus, og det betyder, at vi kan løfte enhver opgave, stor som lille. Med vores mangeårige erfaring er vi, sammen med vores kunder, med til at udvikle de bedste hjemmesider.

Vi fører dig trygt og sikkert gennem hele processen med dit nye website. Fra de første strategiske spørgsmål til design, udvikling, implementering og markedsføring af den endelige løsning. Du kan læse mere om vores succesfulde arbejdsproces her.

Sender du de rigtige signaler?

Måske er det ikke noget, I arbejder så meget med til hverdag i din virksomhed, men din visuelle identitet på nettet er afgørende for, hvad kunder og samarbejdspartnere tænker om dig.

Dit websites design signalerer hvem du er og det er ofte her, folk får førstehåndsindtrykket af dig. Designet er meget centralt i vores arbejde med websites. Funktionalitet og indhold kan være virkelig godt, men hvis ikke designet er på plads, mister brugerne overblikket og tilliden til dig og dit produkt.

Det er vigtigt at designet er gennemtænkt og gør noget godt for de besøgende. Derfor bygger designprocessen altid på et grundigt forarbejde som bl.a. kan inkludere konceptudvikling, analyse, brugertests, usability og wireframes. Alle vores projekter foregår i tæt samarbejde med kunden, så vi leverer det bedste resultat.

Gør dit website til en god oplevelse

Måske har du prøvet at gå til en ny mekaniker med din bil? Værkstedet roder helt vildt og en af bilerne ser ud til at være på vej til at falde ned i autograven. Her har du ikke lyst til at lukke din gode bil ind - For hvis mekanikeren roder, hvordan skal du så have tillid til, at han kan tage sig godt af din bil?

Det er helt det samme der sker, når kunder, leverandører og samarbejdspartnere besøger dit website. I stedet for at skræmme kunderne væk, kan du gøre det modsatte og skabe unikke og gode oplevelser.

De gode oplevelser skaber vi gennem lækkert og brugervenligt design. Med idérigskab og stærke programmører bygger vi ny og målrettet funktionalitet, som får dig til at skille dig ud på den gode måde. Har vi ikke den helt specielle funktion på hylderne, der kan gøre forskellen på din hjemmeside, udvikler vi den fra bunden.

Professionelle Joomla websites

Er du klar til at få styrket din visuelle identitet og virksomhedens kompetencer online? Vi er klar til at hjælpe dig på vej og elsker udfordringen med at gøre dig bedre end konkurrenterne.

Vores løsninger

Leder du efter den optimale webløsning?
Vælg en kategori og se, hvordan vi løste tilsvarende opgaver for vores kunder.

Omnichannel e-handel og booking
Applus Bilsyn
Årlige hjemmesider og apps
H.C. Andersens Festivals
Kursusbooking i kontekst
IBC Kurser