Oplev Aesir Context Marketing

Aesir er næste generation digital experience platform, som er skræddersyet til at udgøre rygraden i enhver virksomheds digitale transformation.

Transformer din virksomhed

Vil du i gang med at transformere din virksomhed, så hører vi gerne fra dig.

Send os en mail med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage.

Bliv ringet opSkriv til os

Aesir gør en forskel for disse virksomheder

Aesir platformen er rygraden for disse virksomheders succes gennem digital transformation.

"Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med redWEB. Inden vi valgte redWEB som leverandør til vores nye hjemmeside, havde vi en lang proces med fem forskellige webhuse, der kom med deres bud på en løsning."

Michael Møller, Webansvarlig hos Palby

Personalisering for alle

TV reklamer, avis- og webannoncer kan stadig skabe resultater, men værdien bliver mindre og mindre på grund af, at de er statiske. Den moderne, digitale bruger vil gerne tales til direkte, og ikke som del af en bred målgruppe.

De blokerer annoncer og efterspørger kun indhold, der skaber værdi for dem, når de skal bruge det. Jo hurtigere og nemmere en bruger finder det indhold, de leder efter, jo bedre er deres oplevelse, og jo højere er sandsynligheden for, at de konverterer.

Med Aesir er det brugeren, der er i centrum. Det er en filosofi, som vi alle kender fra den virkelige verden, men på grund af mængden af brugere, samt anonymiteten, har det hidtil været umuligt at genskabe denne dynamik i den digitale verden.

Ikke længere - Aesir benytter den seneste teknologi til at analysere brugernes individuelle adfærd, og kan derefter tilpasse oplevelsen til de specifikke ønsker og behov, som de viser gennem deres adfærd, når de besøger din hjemmeside. På den måde sikrer man mere meningsfyldte oplevelser, og det er det, der skaber konverteringer i den moderne digital verden.

Alt-i-en og altid opgraderet

Udover adfærdsbaseret berigelse af dit indhold, er alle funktioner i Aesir indbygget og samlet i en brugerflade for at kunne styre hele din virksomheds digitale tilstedeværelse fra et sted. Fra et fuldt CMS til B2B og B2C e-handel til udvidet DAM og PIM til marketing automation på tværs af alle kanaler - Aesir indeholder alle de funktionaliteter, en virksomhed skal bruge for at optimere deres brand, både online og offline.

Yderligere funktioner kan desuden skræddersys til din specifikke løsning. Aesir er fleksibel og bygget til at blive ombygget.

Det er både nemt og hurtigt at udskifte moduler og ændre på felter, uden at det kræver yderligere udvikling eller programmering. Så hvis den data, du indsamler, fortæller dig, at en funktion ikke bliver brugt - så udskift den.

Derudover er Aesir altid opgraderet til nyeste version uden ekstra omkostninger. Du skal ikke tænke på at falde bagud eller tilkøbe nye grundfunktionaliteter til din løsning, og der er ingen begrænsning på antal brugere per licens, hvilket fører til digital stabilitet.

Vil du vide mere?

Aesir integrationer styrker værdikæden

Aesir transformerer måden, som virksomheder arbejder på gennem pålidelig data, hvilket fører til behovsbaseret udvikling, samt optimerede og forbundne processer.

De forskellige funktioner i Aesir er med til at skabe fokus omkring simplificering af din virksomhed værdikæde.

Ved at benytte de indbyggede funktionaliteter kan du skære ned på mængden af tredjeparts værktøjer, hvilket sparer både tid og penge. Ikke blot gør det medarbejdernes hverdage lettere, det resulterer også i lavere omkostninger og færre tekniske problemer.

Ved at binde alle de forskellige systemer sammen, bliver det lettere at optimere din virksomheds arbejdsgange og dermed arbejde mere effektivt og målrettet mod et fælles strategisk resultat.

Ved også at integrere Aesir til f.eks. ERP og CRM bliver det enkelt at generere indhold til specifikke kundesegmenter, uanset om det er nye eller tilbagevendende besøgende.

Aesir måler en engagementprocent baseret på hver eneste besøgendes adfærd og kan automatisk notificere salgsafdelingen, hvis et lead er særligt interessant.

Oplev hvad Aesir kan gøre for jer

Er du interesseret i at opleve hvad I kan opnå med Aesir som jeres rygrad, så er jeg altid klar til en samtale om muligheder og jeres visioner.

Send mig en mail med dine oplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk