iPhone og Android app udvikling

Har du brug for at få udviklet en app til iPhone eller Android - så er du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring i app udvikling til en lang række formål og virksomheder.

Lad os hjælpe dig med en app strategi

Vi vil meget gerne høre om dit projekt, så vi kan komme med råd og med vores ekspertise levere dig en samlet strategi for din nye app løsning.

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_Apps.jpg

Virksomheder vi har hjulpet med værdiskabende app-løsninger

redWEB har udviklet online løsninger og websites for nogle af de mest visionære virksomheder i Danmark.

"redWEB er en meget professionel samarbejdspartner, som har været med fra idéfase til opbygning af sitet for H.C. Andersen Festivals..."

Peter Bøgholm, Festivaldirektør

Udnyt mobilens unikke funktioner

Med en app når du dine brugere og kunder, når de ser tv, kører i tog eller bus, er på arbejde eller hvad ellers hverdagen byder på. Kort og godt, så er du tilstede, når de ikke sidder ved computeren. Men en vellykket app kan meget mere end blot at være en substitut eller forlængelse af jeres website.

En veludført og gennemtænkt app bruger mobilens unikke og indbyggede funktioner såsom kamera, GPS, mikrofon, scanner, osv., til at udvide brugeroplevelsen. Det kan eks. være, at et firma, der producerer maling, bruger mobilens kamera funktion til at vise, hvordan malingen ser ud på din egen væg. Eller en bilproducent bruger mikrofonen til optage bilens motorlyd, for derefter at analysere om bilen skal på værksted.

Gode apps handler i bund og grund om at bruge mobilens unikke funktionaliteter og interfaces til at løse en opgave eller skabe unikke brugssituationer.

Skab merværdi med en app

En stor procentdel af alle danske virksomheder, der har en digital strategi, anvender en eller anden form for app løsning - enten til intern brug eller rettet mod deres kunder.

Det handler om at være til stede dér, hvor kunderne er, eller opfylde virksomhedens behov for en unik mobil funktionalitet til deres medarbejdere eller kunder - noget, der gør deres hverdag lettere.

Vi kan udvikle lige præcis de funktionaliteter, du ønsker, til din app – vi skal bare have din ide, så kan vi starte processen.

Skab værdi med en app

Android og iOS udvikling

Har du brug for at tilføre en meningsfuld eller sjov app til din digitale løsning, er vi de rette til at udvikle den for dig.

Vi kan udvikle lige præcis den funktionalitet, du ønsker, til din app – vi skal bare have din ide, så kan vi starte processen.

Vi laver programmering af iOS apps og Android applikationer som cross platform apps via vores frameworks, så du sikrer dig, at flest mulige personer har mulighed at downloade den.

Lad os forvandle din idé til en fantastisk app

Der er mange muligheder for at udvikle en god app, og vi ved hvordan det skal gøres.

Vi har bred erfaring med at udvikle mange forskellige typer af apps og står altid til rådighed for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan udvikle din app.

Kontakt mig i dag og forklar din ide og vision - så hjælper jeg dig videre.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

CEO

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk