Bookingsystemer til professionelle

Opret et ubegrænset antal arrangementer på hurtig og enkel vis, med fuld styring over alle detaljer og tilmeldinger.

Vi tilpasser systemet til dine specifikke formål, så eventhåndtering bliver en enkel og fuldt integreret del af din hjemmeside.

Hvad skal dit bookingsystem kunne?

Har du særlige ønsker udover de normale funktioner man kan finde i et bookingsystem?

Vil f.eks. gerne måle effekten af dine events eller automatisk vise dem til forskellige målgrupper baseret på lokation, adfærd eller branche? Der er ingen grænser.

Fortæl os dine ønsker, så vi kan indfri dem.

Bliv ringet opSkriv til os

"Vi er nu kommet rigtig godt i luften med IBC Kursers nye hjemmeside, og jeg vil gerne sige tak for et godt samarbejde i dette projekt..."

Mads Gorm Larsen, Uddannelseschef hos IBC Kurser

Vi giver dig en hjælpende hånd

Vores opgave er at gøre din hverdag lettere, hvis du arbejder med arrangementer, kurser eller lignende aktiviteter. Det er vigtigt at levere en positiv brugeroplevelse for både arrangør og deltager, så vi har gjort det så nemt som muligt at bruge vores bookingsystem.

Det tager kun et par minutter at oprette et event med fuld styring over alle de individuelle aspekter, fra sted og tid til brugerdefinerede felter og registrering. Du kan følge alle tilmeldinger løbende eller opsæt automatiske notifikationer på mail, hvis du ønsker det.

Som arrangør har du desuden fuld rollestyring og kan uddelegere opgaver til forskellige administratorer. Omvendt kan du også dele tilmeldinger op i forskellige kategorier, baseret på deltagerens præferencer.

Har du gentagende events, kan du automatisere hele processen fra opretning af formular til visning på hjemmesiden og håndtering af deltagere.

Uanset hvad dit bookingsystem skal kunne rumme og håndtere, sørger vi for at levere endnu mere værdi for både dig og dine deltagere.

Funktioner til ethvert formål

redWEBs bookingsystem bliver benyttet af en bred vifte af forskellige virksomhedstyper, og vi kan derfor garantere at vi også kan imødekomme de funktioner, du leder efter. Har vi ikke funktionerne "på lager" udvikler vi gerne en unik funktion. Derudover integrerer vi gerne bookingsystemet til både nye og eksisterende webløsninger.

Vi understøtter også gængse betalingssystemer, tid og sted på Google Maps, gruppering af events, direkte deling på sociale medier, avanceret søgning i event kataloget, frameldingsmuligheder, tilmelding via telefon og mail, fuld kalendervisning, og meget mere.

Alt dette uden nogen former for begrænsninger. Det gælder om at give både dig og dine brugere en god oplevelse, så alle er tilfredse.

Formålet er altid, at teknologien skal understøtte måden du arbejder på, så teknologien hjælper med at strømline og forenkle dit arbejde.

Vi gør det enkelt for dig

Uanset om du skal oprette interne julefrokoster eller større festivaler kan vi levere et bookingsystem, der skaber værdi og giver dig overskud.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk