phone icon

Vælg den rette e-handelsløsning

Uanset hvor jeres kunder befinder sig og kommer fra, har redWEB den optimale e-handelsløsning til jer. 

Vi leverer altid et skræddersyet produkt, som opfylder lige nøjagtig jeres særlige behov.

Øg omsætningen på jeres marked

Med en webshop-løsning fra redWEB bliver en besøgende hurtigt til en kunde for vores løsninger bliver altid designet til at lede kommende og eksisterende kunder effektivt gennem den digitale butik.

Vores fokus er at skabe den hurtigste vej til kundens køb, fra søgemaskineoptimerede landingssider til direkte kundepleje. Vi leverer en fuldt optimeret e-handelsløsning, der tiltrækker trafik og konverterer effektivt fra interesse til salg.

Jeres behov er også vores

Vi starter altid vores arbejde med en ny webshop, med at analysere markedet og jeres virksomhed. Det er første skridt i vores gennemprøvede arbejdsprocess, der er vores garanti for, at vi leverer en webshop, der er gennemtestet og fungerer præcist som forventet - og til tiden.

En webshop-løsning fra redWEB er nøje tilpasset til jeres behov, og derudover er løsningen designet til at være fleksibel, så den kan tilpasses, lige som I ønsker, når behovet opstår.

Med redSHOP får I en webløsning, der nemt integreres med både eksterne systemer til fragt og betaling, samt med jeres egne interne systemer. 

Læs mere om webshops fra redWEB - redSHOP

Få fremtidens løsning til salg på det digitale marked

Vi har bygget en ny og banebrydende platform, skræddersyet til at imødekomme fremtidens digitale e-handel. Platformen kombinerer vores omfattende viden om digital udvikling indenfor e-handel,  med visionen om, at det skal være enkelt, lønsomt og meningsfuldt at anvende data til at føre forretning.

Det er den eneste måde danske virksomheder kan få succes i fremtidens digitale marked. Læs mere om visionen her   

Platformen hedder Aesir Context Marketing og e-handels udviddelsen kalder vi Aesir Ecommerce.

Kort og godt, så er Aesir Ecommerce fremtidens omnichannel cross border e-handelsløsning, der passer direkte ind i enhver virskomheds værdikæde, og som beriges af de andre systemer fra Aesir Context Marketing platformen.

Platformen giver bl.a. mulighed for ubegrænset databaseret personalisering af bl.a. produktvisninger, CTA moduler og kundeoplevelser.

Samtidig er den inbyggede business intelligence enestående til at generere databerigede leads automatisk, ud fra handlinger på sitet, branche og engagement. Det er sammenspillet af disse elementer, der gør Aesir til den ultimative digitale salgsmaskine.

Derudover integreres Aesir let med jeres eksisterende systemer, eksempelvis jeres ERP system eller andre eksterne systemer hos jeres samarbejdspartnere og kunder. Aesir Ecommerce kan endvidere udviddes med Aesir PIM og DAM, for at få den ultimative platform for onlinesalg på ethvert marked, nu såvel som i fremtiden.

Det er bl.a. Aesir PIM og DAM, der danner grundlaget for den måde verdens største leverandør af legepladser, KOMPAN, driver deres intelligente forretning på - fra den mindste møtrik til den største legeplads. Se casen her.

Læs mere om Aesir Ecommerce

Med en effektiv og optimeret webshop fra redWEB er grunden lagt for at skabe større omsætning.

Fra besøgende til kunder. Enkelt og ligetil

Få en e-handelsløsning, der skaber nye kunder og vækst hver dag. Skrædderdyet til din virksomhed, dine visioner og kravene fra dit marked.

Kontakt os nu

Med en effektiv og optimeret webshop fra redWEB er grunden lagt for at skabe større omsætning.

Kontakt mig