phone icon

Vælg den rette løsning til e-handel

E-handel har vendt op og ned på både B2C- og B2B-markederne. Uanset hvilket marked jeres virksomhed befinder sig på, har redWEB den optimale webshop-løsning til jer, og vi leverer altid et skræddersyet produkt, som opfylder lige nøjagtig jeres særlige behov.

 

handshake

Bliv klar til fremtidens B2B-marked

Vi har investeret vores omfattende viden om B2B-markedet i at udvikle fremtidens B2B-løsning under navnet Aesir Ecommerce. Aesir giver jer en bedre omnichannel cross border e-handelsløsning, der passer ind i jeres værdikæde.

Med Aesir får I en fleksibel løsning, der sparer administration og giver tilfredse kunder. aesir gør online salg af komplicerede B2B-produkter nemmere, og løsningen integreres med jeres eksisterende systemer til for eksempel ERP og PIM, samt eksterne systemer hos jeres samarbejdspartnere og kunder.

taske2

Øg omsætningen på B2C-markedet

Med en webshop-løsning fra redWEB bliver besøgende nemt ledt gennem butikken fra søgemaskineoptimerede landingssider til betaling. Vi giver jer en fuldt optimeret e-handelsløsning, der tiltrækker trafik og konverterer fra interesse til salg.

Jeres webshop fra redWEB er naturligvis nøje tilpasset til jeres behov, og løsningen er fleksibel, så I kan tilpasse den, når behovet skifter. I får en webløsning, der nemt integreres med både eksterne systemer til fragt og betaling og med jeres egne interne systemer.