Vi er specialiserede i e-handelsløsninger

Uanset hvor jeres kunder befinder sig og kommer fra, har redWEB den optimale e-handelsløsning til jer. Vi leverer altid et skræddersyet produkt, som opfylder lige nøjagtig jeres særlige behov.

Skræddersyede løsninger, tilpasset til dine behov

Vores unikke e-handelsløsninger skaber nye kunder og vedvarende vækst for flere førende virksomheder. Skræddersyet til din virksomhed og dine visioner.

Vil du også være markedsleder? Book et møde med os, så hjælper vi dig med at opnå dine vækstmål.

Klik og bliv ringet opSkriv til os

Palby.jpg

Vores e-handelsløsninger leverer resultater hver dag

Hver dag skaber vores effektive og optimerede e-handelsløsninger resultater for vores kunder. 

Forøg omsætningen på jeres unikke marked

Vi leverer en fuldt optimeret e-handelsløsning, der tiltrækker trafik og konverterer effektivt fra interesse til salg og vores fokus er at skabe den hurtigste vej til kundens køb, fra søgemaskineoptimerede landingssider til direkte kundepleje.

Vores løsninger bliver altid designet til at lede kunder effektivt gennem den digitale butik og er nøje tilpasset til jeres behov.

Derudover er løsningen designet til at være fleksibel, så den kan tilpasses udviklingen på jeres marked når behovet opstår, og integreres gnidningsløst med både eksterne og interne systemer.

Den ultimative digitale salgsmaskine

Vi har bygget en ny og banebrydende platform, skræddersyet til at imødekomme fremtidens digitale e-handel. 

Platformen kombinerer vores omfattende viden om digital udvikling indenfor e-handel, digital transformation og forretningsudvikling, med visionen om, at det skal være enkelt, lønsomt og meningsfuldt at anvende data til at føre forretning.

Platformen hedder Aesir Context Marketing og e-handelsudvidelsen hedder Aesir Ecommerce.

Kort og godt, så er Aesir Ecommerce fremtidens omnichannel cross border e-handelsløsning, der passer direkte ind i enhver virksomheds værdikæde, og som beriges af de andre systemer fra Aesir Context Marketing platformen.

Kontakt os for mere

Aesir Context Marketing til e-handel

Platformen giver bl.a. mulighed for ubegrænset databaseret personalisering af bl.a. produktvisninger, CTA moduler og kundeoplevelser. 

Samtidig er den inbyggede business intelligence enestående til at generere databerigede leads automatisk, ud fra handlinger på sitet, branche og engagement. Det er sammenspillet af disse elementer, der gør Aesir til den ultimative digitale salgsmaskine.

Derudover integreres Aesir let med jeres eksisterende systemer, eksempelvis jeres ERP system eller andre eksterne systemer hos jeres samarbejdspartnere og kunder.

Aesir Ecommerce kan desuden udvides med Aesir PIM og DAM for at få den ultimative platform for onlinesalg og markedsføring på ethvert marked, nu såvel som i fremtiden.

Det er bl.a. Aesir PIM og DAM, der danner grundlaget for den måde verdens største leverandør af legepladser, KOMPAN, driver deres intelligente forretning på - fra den mindste møtrik til den største legeplads.

Kontakt mig for mere viden

Vi du vide mere om vores platform, processen, resultaterne eller visionerne, så kontakt mig gerne. Jeg elsker at snakke om e-handel og hvordan du udvikler din virksomhed. 

Send mig dine oplysninger, så vender jeg tilbage til dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk

Vil du have succes med e-handel, så er jeg den rette at sparre med.

Jeg har over 15 års erfaring med digital forretningsudvikling for en lang række succesfulde kunder.

Ring til mig på +(45) 23 88 87 70